Nem hagyták szó nélkül a Volt egyszer egy Hollywood legújabb plakátját

Ráadásul nem ez az első alkalom.  A Quentin Tarantino rendezte filmben többek között Leonardo DiCaprio és Brad Pitt játsszák a főszerepeket. A film plakátján azonban az internetezők felfigyeltek egy érdekes dologra.

Hamarosan mozikba kerül Tarantino legújabb filmje, a Volt egyszer egy vadnyugat. A főszerepeket nem kisebb sztárok, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie játsszák. Bár a neves rendező eddig se bízta akárkire karaktereit.

5c8fd69edd0861497f2a8134 750 562
Valóban nem stimmel valami / Fotó: Insider

A film marketingje már rég elindult, azonban a Sony Pictures stúdióra valamiért rájár a rúd. Első megosztott képként például a nyersanyagot küldték el véletlenül. A legújabb plakáton, amelyen Pitt és DiCaprio egy sárga kocsi előtt állnak, háttrében a híres Hollywood-felirattal, valami valóban nem stimmel. A közösségi médiának hála, pedig elindultak a találgatások, mi lehet a gond.

Tarantino Manson-gyilkosságot feldolgozó mozija újabb sztárokkal bővül

Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell és Michael Madsen is szerepel majd a filmben. Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Nicholas Hammond, Luke Perry, Damian Lewis és Dakota Fanning szintén feltűnik meg az új Tarantino-moziban. Hosszú és előkelő a lista. De ez még korántsem a vége.

A hozzászólásokban néhányan kiemelték, hogy Pitt feje nem illik a testéhet, mintha külön, egy másik képről illesztették volna oda.

Egyesek odáig mentek, hogy nem is a színész, hanem annak viaszfigura mása látszik a képen.

Ez is elképzelhető, de talán Pittnek megbocsájtjuk, ha esetleg viaszmása pózolt a plakáton, egyéb elfoglaltsága miatt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból