Bradley Cooper üldözőbe vette a késsel rátámadó tolvajt

Bradley Cooper a metrón utazott, amikor egy tolvaj késsel támadt rá. A színész úgy döntött, üldözőbe veszi a bűnözőt, hogy segítse a rendőrök dolgát az elkapásban.

Azt hitte, közös képet kér tőle

A színész Dax Shepard podcastjában mesélte el a nem hétköznapi történetet, amiről a 24.hu is beszámolt.

Az eset két évvel ezelőtt történt, amikor Cooper metróval utazott lányáért egy orosz iskolába. Egy férfi lépett a fülhallgatót viselő színészhez, ezért észre sem vette, mi történik, azt hitte, az idegen közös fotót akar tőle.

Bradley Cooper nem habozott

Hirdetések
Ahogy azonban Bradley Cooper lenézett, egy kést látott a férfi kezében.

A metró ajtaja kinyílt, én gyorsan elszaladtam. Kint szaladtam egy darabig, majd elbújtam. Ő is leszállt, átugrott a kapun, én meg üldözni kezdtem. Menekült, menekült, de lefotózgattam a telefonommal. Egy darabig még futottam utána, de a képek megvoltak, szóval tudtam, hogy a rendőröknek már lesz valami a kezükben. Végül a metróra visszaszálltam, hogy a lányomért eljussak.

A színész ezután találkozott két járőrrel, akiknek elmesélte a történteket. Megvizsgálták, nem szúrták-e meg, amit a sokk miatt esetleg nem vett észre. Cooper elmondása szerint korábban megtanították neki, hogy ilyen helyzetben nem szabad elfutni, de mégis ösztönösen vette menekülőre.

Bradley Cooper

ArmchairExpertwithDaxShepardBradley Cooper (Nightmare Alley, A Star is Born, The Hangover) is an actor and filmmaker. Bradley joins the Armchair Expert to d...

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet