Egészen szürreális jelenet zajlott le a Brass Against rockville-i koncertjén, amikor is Sophia Urista egyenesen levizelte az egyik rajongóját.

A rajongó és Sophia Urista is megőrült a performansztól

A Brass Against zenekar ellopta a show-t november 12-én a Welcome to Rockville-en, amikor a frontember, Sophia Urista telibe vizelt egy készséges rajongót koncert közben, írta meg a Loud Wire

Akik nem ismernék a Brass Againstet

A rockkollektíva rézfúvós verziókat készít többek között a Tool, a Rage Against the Machine, a Soundgarden és a Black Sabbath dalaiból.

A “performansz” a Rage Against the Machine nagy sikerű, Wake Up című dala alatt történt. A rajongó GoPro kamerával állt a színpadra, ám a padlóra fekvést követően, láthatóan, az leesett róla, közben Urista lehúzta a nadrágját, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie.

A Brass Against Magyarországon is fellép a Tool zenekar előtt

A férfi úgy tűnt, jól érezte magát, a tömeg pedig teljesen megőrült, ahogy Urista elengedte magát, hogy aztán az a férfi arcán csapódjék. A banda a dal ún. hídja alatt folytatta a zenélést, mintha minden teljesen normális volna, miközben Urista azt ismételgette, „azt hiszem, lövést hallottam” (“I think I head a shot”), ami a fentebb említett dal egyik részlete.

Miután elállt a hosszúra nyújtott patak, a pisiivó rajongó úgy ünnepelt, mintha első gyermeke született volna. Lezörgetett néhány Tiger Woods-karpumpát, majd pisit permetezett a szájából.

A Brass Against a Twitteren kiadott egy közleményt még aznap, amelyben azt írták, a mutatvány váratlan volt. Azoktól pedig, akiket megsértettek, elnézést kértek.

Mint ismert, a Tool zenekar 15 év után újra Magyarországon ad koncertet, amelyen Uristáék rockkollektívája lesz az előzenekar.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet