Többen is beszámoltak arról, hogy fényjelenségeket láttak Brazília felett. Egy rejtélyes videófelvétel a lezuhant UFO-nak vélt tárgyat is megörökítette.

A közösségi oldalra is felkerültek a rejtélyes fények

A tavalyi év egyik legnagyobb közösségi média megmozdulása volt az 51-es körzet lerohanását hirdető Facebook-esemény, amit végül a szervező is csak poénnak titulált. Most egy újabb jelenség borzolja az UFO-hívők kedélyeit, mégpedig egy állítólagos lezuhant idegen űrjármű, írja a Dazed.

Repulo Cseszealj
A Kép Illusztráció / Kép: Dacianfalx

Május 20-án több ezer brazil lakos látott titokzatos fényeket az égen a Rio de Janeiro-tól északra lévő Magé községben.

No Title

Also in Brazil… Recent days. pic.twitter.com/7KFiQ3SXYX

Videófelvételek is készültek az azonosítatlan repülő tárgyakról, amiket a Twitteren és Redditen osztottak meg a szemtanúk. A felvételeken láthatóak a narancssárga színben pompázó, kör alakú, fényes objektumok az éjszakai égbolton.

Lezuhant volna az egyik UFO?

A Redditen megjelent egy videó, amelyen egy földbe fúródott tárgy látható, amely inkább emlékeztet egy konyhai szűrőedényre mintsem idegen űrhajóra. A tárgyat valószínűleg a videó készítője helyezte oda, hogy ezzel lovagolja meg a titokzatos fényjelenségek körül kialakult érdeklődést.

UFO Brazil Mage

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A sajtóértesülések szerint a helyi légierő nem észlelt semmilyen azonosítatlan repülő tárgyat az adott időszakban. Voltak azonban, akik a Google Maps-en véltek felfedezni csészealj alakú objektumokat.

Lemondott a NASA vezetője egy rejtélyes botrány miatt

A folyamatosan fejlődő űrkutatásnak köszönhetően a NASA pár éven belül nőt küldeni a Holdra. Jelenleg pedig gőzerővel készülnek az Elon Musk alapította SpaceX és a NASA közös projektjére, amit egy váratlan esemény övez. Ugyanis, mint kiderült, Douglas Loverro, a NASA emberi űrrepülési hivatalának vezetője tisztázatlan okok miatt mondott le, írja .

A Google térképen látható UFO-alakzatokról a szakértő azt a tájékoztatást adta, hogy az nem más mint fényvisszaverődés egy épület tetejéről, amely elvakította a műhold érzékelőjét, ez egy gyakori jelenség.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet