Októberben mutatja be a Netflix az El Camino: A Breaking Bad Movie-t, írja a New York Times. Az Aaron Paul által fémjelzett film Jesse Pinkman karakterét mutatja be mélyebben.

Közel hat év elteltével folytatódik a Breaking Bad története, legalábbis egy film erejéig. A főszerepben Aaron Paul lesz látható, aki a sorozatban Walter White csatlósát, Jesse Pinkmant alakította. És a színész ezúttal sem vált karaktert: a rövid folytatás a drogcsempészre koncentrál.

Aaron Paul Jesse Pinkman Breaking Bad Folytatás Film Bryan Cranston
Bryan Cranston (Balra) És Aaron Paul (Jobbra) A Breaking Bad Egyik Jelenetében / Fotó: Amc

Az alkotást Vince Gilligan írta és rendezte, aki a sorozatot is. A folytatás október 11-én jelenik meg, először Netflix-en, később pedig az AMC tévécsatornáin. Paul két évvel ezelőtt kapott egy telefonhívást a rendezőtől, hogy kitalálta a sztori továbbmenetelét. A Pinkmant alakító színész örömmel belement az ötletbe.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez egy olyan fejezete a Breaking Bad-nek, amiben nem voltam biztos, hogy akarom. De most, hogy megcsináltuk, nagyon örülök, hogy így alakult.[/perfectpullquote]
– nyilatkozta a színész a New York Times-nak adott interjúban. Ezen kívül nem sokat árul(hatot)t el a filmről. Annyit azonban elmondott, hogy a rajongókkal együtt ő sem számított rá, hogy valaha is visszatér a Breaking Bad.

Aaron Paul szerint Jesse-nek muszáj szerepelnie a Breaking Bad-filmben

Aaron Pault a Sun Valley Film Fesztiválon kérdezték a Breaking Bad-film részleteiről. Sajnos továbbra sem erősítette meg, hogy szerepel-e a hamarosan érkező alkotásban. Azonban bevallotta, nyitott lenne rá, hogy ismét Jesse Pinkman bőrébe bújjon.

A Breaking Bad spin-off sorozata, a Better Call Saul éppen szünetel, szóval jó időben fog megjelenni a film. Paul egyébként a Westworld harmadik évadában is felbukkan majd, amire jövő évig biztosan várnunk kell.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet