A zenekar tagjait fiatal, pályájuk elején álló színészek alakítják a Brian Epstein életéről szóló filmben.

Képek szivárogtak ki a forgatásról

A Beatles menedzsereként híressé vált Brian Epstein életéről készülő filmet tavaly nyáron jelentették be, most pedig a Varietynek sikerült kiderítenie, kiket láthatunk majd a főbb szerepekben és pár képet is megosztottak, ami megmutatja, kik alakítják a zenészeket.

The Beatles Brian Epstein Film
A Négy Beatles Tagok Alakító Színész / Fotó: James Loxley

Epstein bőrébe a Vezércselből megismert Jacob Fortune-Lloyd bújik, a zenekar tagjainak szereposztása pedig a következőképp néz ki: John Lennont Jonah Lees, Paul McCartneyt Blake Richardson, George Harrisont Leo Harvey Elledge és Ringo Starr-t pedig Campbell Wallace alakítja. Legtöbbük neve korábban kevéssé vagy egyáltalán nem tűnt fel mozifilmekben, remélhetőleg a tagok alakításával beírják magukat a filmtörténelembe.

Átveszik a rendező szerepét Brian Epstein életéről szóló filmben

Feltűnik a vásznon Adam Lawrence, aki leginkább a Peaky Blindersből lehet ismerős és a zenekar egykori dobosát, Pete Westet játsza. Illetve Jay Leno humorista is szerepet kapott, mint a tengerentúli The Ed Sullivan Show műsorvezetője, ahol debütált a zenekar.

A rendezői székben a múlt nyári bejelentés óta történt egy csere. Eredetileg a Grammy-díjas Jonas Åkerlund videóklip-rendezőé volt a feladat, azonban a forgatás harmadik hetében megtörtént a csere és Sara Sugarman színésznőből lett rendező veszi át Åkerlund helyét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet