Komikus, éles eszű, egyedi karakterként jellemzi a kislányt Brian Zach rendőr, és azt mondja, az otthonukban csak úgy kivirult.

A járőröző őrmester nem sejtette, hogy örökre megváltozik az élete

Amikor az arizonai rendőrt egy bűncselekmény helyszínére hívták, még nem is sejtette, hogy hamarosan örökre megváltoztatja valaki életét. 2018 márciusában Brian Zach járőröző őrmester megérkezett a helyszínre, ahol egy gyerek állapotát kellett ellenőriznie, és itt ismerte meg a 4 éves Kailát. A kislány sérüléseket szenvedett, amiket bántalmazó gondviselője okozott neki. Zach szülői ösztönei azonnal beindultak, és gondját viselte a kislánynak, amíg a nyomozók megérkeztek, hogy bevigyék őt a kórházba. Azon az éjszakán több mint 5 órán át volt a kislánnyal, és tudta, hogy ezután a családja élete örökre megváltozik.

Színeztünk, nassoltunk, fogta a kezemet, és az egész nagyon aranyos volt

– mondta Zach, aki hozzátette, megnézték együtt a Rontó Ralph rajzfilmet (Wreck-It Ralph).

Brian Zach Rendor
Brian Zach Az Örökbefogadott Kailával / Fotó: Brian Zach Instagram-Oldala

Amikor Kailát végül bevitték a kórházba kivizsgálásra, a rendőrtiszt hazament a feleségéhez és két gyerekéhez, és elmesélte az aznap történteket. Amikor elmondta párjának, Cierrának, hogy a gyermekvédelmi szolgálatok nem tudnak azonnal másik otthont találni a gyereknek, úgy döntöttek, befogadják őt.

Két nap után mamának szólította a feleségét

Amikor Kaila megérkezett hozzájuk, a helyzete szívszorító volt. „Csak egy csőrös pohara volt és egy zsák ruhája, ami nem illett rá” – emlékezett vissza Brian Zach. De a család szeretettel fogadta, és segített neki, hogy pillanatok alatt otthon érezze magát. „Két napon belül mamának szólította a feleségemet. Én egy vagy két hétig csak egy átlagos „fickó”voltam, aztán, amikor elkezdte az óvodát, megtanulta ki az az apa” – magyarázta a rendőr.

Brian Zach Rendor Orokbefogad Bantalmazo Gondviselo Kaila
A 4 Éves Kaila / Fotó: Brian Zach Instagram-Oldala

„Boldog, és csak úgy kivirult. Amikor hozzánk került, gyakorlatilag három szót ismert, morgott, mint egy kis barlanglakó, nem tudott beszélni. Most pedig imád beszélni” – mesélte Zach. 2020. augusztus 18-án a házaspár hivatalosan is örökbe fogadta Kailát. Bár az örökbefogadás véglegesítése óriási megkönnyebbülést jelentett a családnak, még mindig aggódtak amiatt, hogy feltűnhetnek Kaila biológiai szülei, és elvehetik őt tőlük.

Sok gyermekbántalmazási ügyem volt, és mindig vannak olyan gyerekek, akikhez kötődni kezdek, és szeretném őket kimenekíteni a nehéz helyzetükből, és egyszerűen csak hazavinni őket

– mondta Zach.

Bantalmazo Gondviselo
Brian Zach És Családja Kailával Kiegészülve / Fotó: Brian Zach Instagram-Oldala
Bár Brian és Cierra elégedettek mostani, öttagú családjukkal, azt tervezik, hogy megújítják a nevelőszülői engedélyüket, hogy még több Kailához hasonló gyereknek tudjanak segíteni.

„Határozottan bátorítanám az embereket, hogy ők is tegyék ezt, mert nagyon sok gyereknek szüksége van ilyen „fickókra”, még akkor is, ha csak egy kis időre, mert a hatás így is óriási lehet” – mondta Brian Zach a Daily Mailnek.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet