Brianna Lee férje, Jesse azzal vigasztalódik, hogy a feleségének legalább lehetősége volt egy kis időt tölteni újszülött lányával.

Egy egész közösség gyászolja a georgiai kétgyermekes anyuka és rendőrfeleség tragikus halálát – írt a People.

A 25 éves Brianna Lee alig két héttel második gyermeke, egy Amelia nevű kislány születése után halt meg. A család részére létrehoztak egy GoFundMe oldalt, amelynek leírásában a következő áll: „Brianna Lee a férjét és két gyönyörű gyermekét hagyta hátra. William Lee az elsőszülöttjük. Ő a legaranyosabb gyerek, akit valaha láttál.”

Brianna a jelentések szerint agysérülést szenvedett el, és ennek következtében hunyt el. „Nem tudom, mi történt vele” – mondta a nő férje, a 26 éves Jesse, aki nem tudja elhinni, hogy a felesége már nem él. „Egy órával azelőtt, hogy ez az egész megtörtént volna, még teljesen jól volt” – mondta a férfi. Jesse és Brianna szerelme csaknem egy évtizeden át tartott. A középiskolában ismerkedtek meg, és 5 éve voltak házasok.
Brianna Lee Tragikus Halálesete 1
/ Fotó: Brianna Lee Hivatalos Instagram-Oldala
Jesse egy napon véletlenül találkozott Briannával, aki az osztályterme előtt sírt. „Még aznap, kicsit később, küldtem neki egy üzenetet, hogy itt vagyok, ha szüksége van bármire. A többi már történelem” – emlékezett vissza a gyászoló férj. A középiskola befejezése után a pár egy ideig folyamatosan utazott, mert Jesse tengerészgyalogosként szolgált. Végül összeházasodtak, és megszületett két gyönyörű gyermekük. De Jesse most elveszítette élete szerelmét.

„Senki nem léphet a helyébe. Ő volt az igazi. Mindenki azt mondja, hogy csak egy igazi szerelmed van. Ő volt az enyém. Ő volt, most is az, és mindig is az lesz. Nem tudom, mihez kezdek nélküle” – mondta Jesse. Egyik kollégája a rendőrségnél, Domenick Marotta is azt nyilatkozta, hogy mindannyian döbbenten állnak a történtek előtt: „Ami történt, az igazi katasztrófa. Teljesen váratlan volt.”

Kapcsolódó cikk

Az elképzelhetetlen tragédia ellenére Jesse némi vigaszra lelt abban, hogy a felesége legalább egy kis időt együtt tölthetett újszülött lányukkal. „Amikor megtudtuk, hogy lányunk lesz, teljesen oda volt a boldogságtól. Nem lehet szavakkal leírni, milyen izgatott volt. Egyszerűen csak hálás vagyok érte, hogy legalább egy hetet eltölthetett vele. Boldogabb volt, mint valaha, vagy legalábbis már hosszú ideje nem láttam ilyen boldognak” – mondta.

Brianna Lee Tragikus Halálesete 2
/ Fotó: Brianna Lee Hivatalos Instagram-Oldala
Az adománygyűjtő oldalon az is kiderült, hogy az egész közösség összefogott, hogy segítsenek a családnak: rendszeresen készítenek nekik ételeket, és próbálnak minél több szükséges holmit összegyűjteni. „Tudjuk, hogy ezekben a nehéz időkben egy egész közösségre van szükség egy család felneveléséhez. Arról nem is beszélve, hogy Jesse el tudja látni a családját, és megpróbálja folytatni az életét, amennyire csak lehet” – áll az oldalon.

Minden támogatásra és imára szükségük van, miközben folytatják az útjukat, és alkalmazkodnak ehhez az új környezethez. Kétségtelen, hogy a küzdelem nem fog véget érni az adománygyűjtéssel, de ez is egy kezdet, hogy legalább emiatt ne kelljen aggódniuk most.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet