Noha a Netflix nem siette el, most már hivatalos, hogy berendelte a nagy sikerű Bridgerton sorozat folytatását, a 2. évadot.

Anthony Bridgerton kerül középpontba a 2. évadban

A Bridgerton 2. évadának forgatása idén tavasszal veszi kezdetét és a második könyvhöz hasonlóan új főszereplővel halad tovább a történet: a Hastings hercegével (Regé-Jean Page) álkapcsolatba kezdő Daphne helyett ezúttal basáskodó fivére, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) kerül a középpontba, írja a Radio Times.

Bridgerton 2 Evad Folytatas Netflix 1
Folytatódik A Bridgerton Sorozat, Berendelték A 2. Évadot / Fotó: Netflix

A Bridgerton család egyik executive producere A Grace klinikával és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozatokkal ismertté vált Shonda Rhimes

A Bridgerton család | 2. évad beharangozó | Netflix

Készülj fel az újabb báli szezonra! A Bridgerton család hivatalosan is visszatér a Netflix műsorára egy második évaddal.Feliratkozás: https://bit.ly/2v7LZcZA...

Netflix új kosztümös sikerszériája ahelyett, hogy a történelmi hűségre támaszkodott volna, inkább a szórakoztatásra helyezte a hangsúlyt, és a Gossip Girl – A pletykafészek egykori rajongóit szólította meg.

Az ötlet jó fogadtatásra lelt, a pletykálkodó nemesek a streamingszolgáltató szerint beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.

A Bridgerton család rajongói számára az egyetlen rossz hír, hogy 2022-ben számíthatnak legkorábban a második évad érkezésére, főleg így, hogy a koronavírus-járvány miatt sok a bizonytalanság. 

Mégsem lehetetlen A Bridgerton család 2. évadának forgatása?

A Netflix bejelentését megelőzte a Daphne Bridgertont alakító Phoebe Dynevor interjúja. Mint kifejtette, a koronavírus-járvány miatt lehetetlen egy ilyen nagyszabású sorozat forgatása.

Phoebe Dynevor Daphne Bridgerton Sorozat Netflix Scaled
Phoebe Dynevor A Bridgerton Sorozatban / Fotó: Netflix

Úgy vélte Dynevor, hogy túl sok ember dolgozik a kosztümös produkción, a távolságtartás szinte lehetetlen, és a színészek intim jelenetekre való gyakorlását is megnehezíti, ha a próbákon végig maszkot kell viselniük. A korábban a Youngerben és a Blöff tévésorozatában is játszó színésznő szerint a legjobb döntés az lenne, ha megvárnák, hogy minden közreműködő megkapja a COVID-19 elleni vakcinát. Ám mint kiderült, a streamingszolgáltató nem várt, kielégítette a sorozat rajongóinak vágyát.

Lesz hová fejlődni Anthony Bridgertonnak

A szériát a Netflix előrejelzése alapján a premiert követő első 28 napban 63 millió előfizető indíthatja el világszerte. Ezzel az eredménnyel a sorozat A vezércsel 62 milliós nézettségét egy kevéssel megelőzi, a francia úri betörőről szóló Lupin 70 milliójától és a Vaják rekordnak számító 76 milliójától viszont jócskán lemarad.

„Készen állok a kihívásra. Olvastam a könyveket, így felkészültem arra, hogy Anthony a jövőben még fontosabb karakter lesz. Pontosan ezért, úgy játszottam el Daphne fivérét, hogy kihívás legyen a nézőknek megkedvelniük őt” – mondta Jonathan Bailey a Collidernek adott korábbi interjújában.

A trauma, amit ez a fickó átélt és a felelősség súlya, amelyet nem hajlandó vállalni, tették igazán izgalmassá ezt a munkát. A második évadban lesz hová fejlődnie Anthonynak, ahogy a többieknek is, izgatottan várom, hogy a Bridgertonok a rajongók szeme láttára érjenek be

– tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet