Előrehozott választásokat tartanak az Egyesült Királyságban. A The Guardian összeállított egy fotósorozatot, amely jól mutatja, számos gazdi kikötözve, a hidegben hagyta a kutyáját, míg ő szavazott.

Brit előrehozott választás

Rettentő fontos előrehozott választást tartanak csütörtökön az Egyesült Királyságban: az eredmény alapjaiban határozhatja majd meg azt is, hogy mi lesz végül a három és fél éve húzódó brexittel. Nem volt szokványos a kampány, de szokatlan az időpont és a körülmények is. Ez az első decemberben tartott választás 1923 óta, és a harmadik parlamenti választás négy éven belül.

Boris Johnson brit miniszterelnök és a konzervatívok vezetnek a felmérésekben, és jó esélyük van arra, hogy végül többséget szerezzenek.

Ez azt is jelentené, hogy Johnson kiléptetné a briteket az Európai Unióból, és a jövőbeli kapcsolatokról kezdődnének a tárgyalások.

Azonban az elmúlt évek parlamenti választásain voltak már meglepetések a felmérésekhez képest, és ugyan az nagyon valószínű, hogy mindenképpen a konzervatívok lennének a legnagyobb párt, a sok szoros körzet miatt sem lehet kizárni egy újabb megosztott felállást az alsóházban.

A kutyusok megszenvedik a választást

A brit The Guardian összeállított egy fotósorozatot, amelynek képein jól látszik, hogy számos gazdi kint, a szavazófülkék előtt hagyta kikötözve a kedvencét.

A luxusotthon a kutyáknak sem álom többé, hála a Pijuán Designnak

A kutyabarátok igyekeznek folyamatosan kényeztetni kedvenceiket drága eledelekkel, játékokkal és fekhelyekkel. A Pijuán Design Workshop még magasabb szintre emeli az ebkényeztetés fogalmát, a múlt századi farmokat idéző luxus kutyaólakkal. Alejandro és Sara Pijuán dizájner házaspár alkotta meg a múlt századi építészeti stílusokra vonatkozó szaktudásukkal és kutyaszeretetükkel kombinált ebkúriákat.

A brit 2019-es, előrehozott választás napján meglehetősen csapadékos, hideg idő volt, a gazdiknak pedig hosszú sorokat is végig kellett állhatniuk.

Yorkshire

Brit Választás 2019 Kutyák
/ Fotó: Danny Lawson / Pa

Derbyshire

Brit Választás 2019 Kutyák2

Észak-London

Brit Választás 2019 Kutyák3
/ Fotó: Tolga Akmen / Afp / Getty Images

Kelet-London

Brit Választás 2019 Kutyák4
/ Fotó: Fiona Shaw

Brighton

Brit Választás 2019 Kutyák5
/ Fotó: Paul Childs / Reuters

London, belváros

Brit Választás 2019 Kutyák6
/ Fotó: Dylan Martinez / Reuters

Oxford

Brit Választás 2019 Kutyák7
/ Fotó: Adrian Dennis / Afp /Getty Images

London, belváros

Brit Választás 2019 Kutyák8
/ Fotó: Niklas Halle’n / Afp /Getty Images

London, Twickenham

Brit Választás 2019 Kutyák9
/ Fotó: Matthew Chattle /Rex / Shutterstock

Reading

Brit Választás 2019 Kutyák10
/ Fotó: Steve Parsons / Pa

Oxford

Brit Választás 2019 Kutyák11
/ Fotó: Adrian Dennis / Afp / Getty Images

Dél-Bury

Brit Választás 2019 Kutyák12
/ Fotó: Christopher Thomond / The Guardian

London, belváros

Brit Választás 2019 Kutyák13
/ Fotó: Reuters

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet