Britney Spears életét és karrierjét továbbra is az apja felügyeli

Britney Spears rajongói elindították a #FreeBritney mozgalmat, hogy ismét önálló életet élhessen a sztár.

2008 óta gyámság alatt

A 2000-es évek popsztárjának, Britney Spears-nek  nem sikerült megszabadulnia apja felügyelete alól: a héten elvesztette az ellene indított pert a Los Angeles-i bíróságon, írja a Variety

britney spears gyamsag per
Britney Spears / Fotó: Randee-St. Nicolas/RCA Records

James Spears-t 2008-ban nevezték ki lánya gyámjának, miután 2007-ben az énekesnő súlyos idegösszeomlást kapott magánéleti problémái miatt. A férfi 2019-től kizárólagosan gyakorolja ezt a jogot, miután Andrew Wallet ügyvéd, akivel addig közösen gyakorolták a felügyeletet az énekesnő felett, lemondott erről a jogáról. 

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság nem hagyta jóvá a popsztár kérését, miszerint függesszék fel James Spears-t mint gyámja, de nem is utasította el, hogy a jövőben ne adhatna be erre vonatkozólag további keresetet. 

Ügyfelem azzal fordult hozzám, hogy retteg az apjától. Addig nem fog fellépni, amíg az apja irányítja a karrierjét 

– jelentette ki az énekesnő ügyvédje. Eközben egy pénzügyi céget kijelöltek, hogy Spears-szel közösen kezeljék az énekesnő vagyonát. 

Pedig pénzügyileg erősek

James Spears ügyvédje azzal érvelt, hogy ügyfelének a gyámság alatt a korábbi eladósodottságból 60 millió dolláros vagyont sikerült csinálnia a közös felügyelet során. 

Az ítélet éppen akkor született, amikor az énekesnő rajongói elindították a #FreeBritney kampányt, mert meggyőződésük, hogy az apa minden szinten kontrollálja lánya szabadságát. James Spears csapata összeesküvés-elméletnek nevezte a rajongók által terjesztett elképzelést. 

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Az énekesnő már korábban is azzal fordult a bírósághoz, hogy szüntessék meg a gyámságot, ehelyett meghosszabbították az időtartamát. 

Spears dalaiból musicalt írtak, és még egy múzeumot is kialakítottak, ahol klipjei elevenednek meg. 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból