Britney Spears Christina Aguilerát bírálta, amiért nem állt ki mellette gyámsága ügyében

Britney Spears úgy gondolja, Christina Aguilerának fel kellett volna szólalnia gyámsága ellen az interjújában.

Christina Aguilera nem válaszolt a gyámságról szóló kérdésre

Britney Spears Instagram-sztoriban osztott meg egy Christina Aguilerával készített interjú videóját, amiben az énekesnő gyámságának eltörléséről is kérdezték. Spears azt kifogásolta, hogy Aguilera nem válaszolt a gyámságra irányuló kérdésre, és nem emelt szót az ügyben.
A videón az látható, hogy a szóbanforgó kérdés elején Aguilera idegesen a háta mögé pillant egy (vélhetően) a menedzsmentjéhez tartozó férfira, aki közli, Aguilera nem válaszol erre a kérdésre és eltessékeli az énekesnőt a riporter elől. Christina még visszafordul, és annyit hozzátesz, nagyon örül Britney-nek, majd elsétál.

Britney Spears szerint ez egyenlő a hazugsággal

Britney szerint Aguilerának igenis mondania kellett volna valamit az esettel kapcsolatban.

Szeretem és köszönöm azoknak, akik támogattak, de ha valaki nem szólal fel valamiről, amivel kapcsolatban jól tudja az igazságot, az a hazugsággal egyenlő. Én voltam 13 évig egy korrupt és abuzív rendszer áldozata, mégis ennyire nehéz másoknak beszélni róla? Én mentem keresztül ezen. Köszönöm mindenkinek, aki felszólalt az ügyem érdekében és támogatott

Egy másik insta-történetben megosztott egy Lady Gagával készült interjút, és külön megköszönte neki, amiért ő viszont kiállt mellette az üggyel kapcsolatban.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk