Követem Sztárok Britney Spears az Instagramon árulta el miért szereti a...

Britney Spears az Instagramon árulta el miért szereti a frufruját

Promóció

Britney Spears azon elmélkedett miért ragaszkodott a frufrujához egész életében, most megválaszolja a kérdést az Instagramon.

Promóció
- Advertisement -

Britney Spears is elég bátor volt ahhoz, hogy megmutassa magát smink nélkül. Most hajviseletéről árult el néhány titkot. Az énekesnő legutóbb azon elmélkedett miért ragaszkodott a frufrujához egész életében, most megválaszolja a kérdést az Instagramon.

/ Fotó: Printerest

Britney Spears a 2008-as slágerében a Circus-ban már felvetette, hogy „csak két típusú ember létezik a világon”. Akkor viszont nem fejtette ki, hogy pontosan mire is gondol. Most elérkezett az idő, hogy ezt megossza a világgal: tehát vannak, akik jól be tudják lőni a frufrujukat és vannak, akik nem.

Britney Spears dalait is utolérte a musical, de még hogy!

A Sony szerezte meg a filmes jogait a Once Upon a One More Time című tündérmese musicalnek, amelyben Britney Spears dalai csendülnek fel, írja a The Hollywood Reporter . A musical a klasszikus mesék és a feminizmus jegyében készül.

A pophercegnő a karantén ideje alatt folyamatosan ellátja rajongóit különböző tartalmakkal az Instagramon. Legutóbb a frufrujához kapcsolódó viszonyáról és önképéről értekezett a közösségi platformon, írja a Harper’s Bazaar. Mellékletként egy friss fotót is feltöltött magáról, amin fodros vállpántú ruhában pózol.

“Tudom, hogy szükségem van frufrura!!!! Ki gondolta volta, hogy frufrut viselve fiatalabbnak is tűnhetsz?!?! Harmadikban abbahagytam a frufruviselést, úgy emlékszem mintha tegnap történt volna… Nagy próbatétel volt, hogy megmutattam a homlokomat. Ezt csak a csinos emberek tudták megtenni és én sohasem éreztem magam elég csinosnak ahhoz, hogy levágassam. Az összes szépségverseny győztes lány ezt tette, de én nem éreztem magam annak. Rosszak voltak a fogaim is, rút kiskacsának éreztem magam” – emlékszik vissza a sztár.

I know I need bangs 😜😜 !!!!! Who would have thought bangs could make you look waaaaay younger ?!?! I stopped having bangs in the 3rd grade and I remember like it was yesterday …. it was such a big deal to expose my forehead …. only pretty people in the south could do that and I never felt pretty enough to pull it off. All the beauty pageant girls did it but I never felt beauty pageants were my thing … I had bad teeth and felt like an ugly duckling. I met with a modeling agency but I wasn’t pretty enough so I went home and said, “maybe I can be like the older girls and show my forehead” !!!! I did and it looked sooooo bad but I thought I was gorgeous 🤣 !!!! I think I knew it didn’t look good but I did it because I thought it made me cool …. and I’ve pretty much had it like that ever since !!!! People choose different ways to protect themselves …. when I pull my bangs in front of my head I feel like I’m protected … almost like I’m in 3rd grade again ⭐️💖🌸 !!!

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Húsz éve jelent meg egyik legsikeresebb albuma

Manapság már nem kell szégyenkeznie az énekesnőnek, hiszen a jógavideóin úgy tűnik, mintha visszafelé fiatalodna, és 16 éves korától fogva a kockahasa is változatlan.

Happy Britney Spears GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Britney Spears GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Spears azt is elárulta, hogy egy modellügynökségen történt meghallgatás után ismét megpróbálkozott a frufru nélküli hajviselettel, de nagyon rossznak találta. Ennek ellenére örül neki, hogy kísérletezett a hajviselettel, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet. Úgy véli ha valaki egyszer frufrus lány lesz, akkor az az is marad. Ez a videóklipjeiből is kiderül, hiszen a ruhák és a koreográfia mellett e hajviselet is szerves része Britney Spears megjelenésének.

Britney Spears – Oops!…I Did It Again (Official Video)

Watch the official music video for “Oops!…I Did It Again” by Britney Spears Listen to Britney Spears: https://BritneySpears.lnk.to/listenYD Subscribe to th…

Az énekesnő a hétvégén ünnepelte az Oops!…I Did It Again című album megjelenésének huszadik évfordulóját.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3