Britney Spears az Instagramon árulta el, miért szereti a frufruját

Britney Spears azon elmélkedett miért ragaszkodott a frufrujához egész életében, most megválaszolja a kérdést az Instagramon.

Britney Spears is elég bátor volt ahhoz, hogy megmutassa magát smink nélkül. Most hajviseletéről árult el néhány titkot. Az énekesnő legutóbb azon elmélkedett miért ragaszkodott a frufrujához egész életében, most megválaszolja a kérdést az Instagramon.

britney spears 1
/ Fotó: Printerest

Britney Spears a 2008-as slágerében a Circus-ban már felvetette, hogy „csak két típusú ember létezik a világon”. Akkor viszont nem fejtette ki, hogy pontosan mire is gondol. Most elérkezett az idő, hogy ezt megossza a világgal: tehát vannak, akik jól be tudják lőni a frufrujukat és vannak, akik nem.

Britney Spears dalait is utolérte a musical, de még hogy!

A Sony szerezte meg a filmes jogait a Once Upon a One More Time című tündérmese musicalnek, amelyben Britney Spears dalai csendülnek fel, írja a The Hollywood Reporter . A musical a klasszikus mesék és a feminizmus jegyében készül.

A pophercegnő a karantén ideje alatt folyamatosan ellátja rajongóit különböző tartalmakkal az Instagramon. Legutóbb a frufrujához kapcsolódó viszonyáról és önképéről értekezett a közösségi platformon, írja a Harper’s Bazaar. Mellékletként egy friss fotót is feltöltött magáról, amin fodros vállpántú ruhában pózol.

“Tudom, hogy szükségem van frufrura!!!! Ki gondolta volta, hogy frufrut viselve fiatalabbnak is tűnhetsz?!?! Harmadikban abbahagytam a frufruviselést, úgy emlékszem mintha tegnap történt volna… Nagy próbatétel volt, hogy megmutattam a homlokomat. Ezt csak a csinos emberek tudták megtenni és én sohasem éreztem magam elég csinosnak ahhoz, hogy levágassam. Az összes szépségverseny győztes lány ezt tette, de én nem éreztem magam annak. Rosszak voltak a fogaim is, rút kiskacsának éreztem magam” – emlékszik vissza a sztár.

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

Húsz éve jelent meg egyik legsikeresebb albuma

Manapság már nem kell szégyenkeznie az énekesnőnek, hiszen a jógavideóin úgy tűnik, mintha visszafelé fiatalodna, és 16 éves korától fogva a kockahasa is változatlan.

Happy Britney Spears GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Yay GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Spears azt is elárulta, hogy egy modellügynökségen történt meghallgatás után ismét megpróbálkozott a frufru nélküli hajviselettel, de nagyon rossznak találta. Ennek ellenére örül neki, hogy kísérletezett a hajviselettel, hogy megtalálja a legmegfelelőbbet. Úgy véli ha valaki egyszer frufrus lány lesz, akkor az az is marad. Ez a videóklipjeiből is kiderül, hiszen a ruhák és a koreográfia mellett e hajviselet is szerves része Britney Spears megjelenésének.

Britney Spears – Oops!…I Did It Again (Official Video)

Watch the official music video for “Oops!…I Did It Again” by Britney Spears Listen to Britney Spears: https://BritneySpears.lnk.to/listenYD Subscribe to th…

Az énekesnő a hétvégén ünnepelte az Oops!…I Did It Again című album megjelenésének huszadik évfordulóját.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból