Britney Spears visszavágott a gyűlölködő kommentelőknek.

Nem spórolt az írásjelekkel

Kedd este a 38 éves popsztár közzétett egy bejegyzést a közösségi oldalán, amelyen a következő felirat olvasható: „Senki sem figyel alaposabban azoknál, akik ki nem állhatnak.”

Britney Spears Instagram Kritikak
Britney Spears / Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Az idézettel azokra a kritikákra reagált, amelyek a március 2. és 5. közötti posztjaira tettek megjegyzéseket, amelyeken egy vörös háttér előtt fehér fürdőruhában pózolt barátjával, a 26 esztendős Sam Asgharival, írja a People.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elolvastam a bejegyzéseimet ért kritikákat….. amelyek azt vetették a szememre, hogy ugyanazt a 15 képet raktam ki a vörös háttér előtt, fehér fürdőruhában. Mindig nagyon nagy izgalommal osztom meg a bejegyzéseimet…. és nagyon szeretem mindannyiótokkal megosztani !!!!! Soha nem volt még korábban fehér fürdőruhám és egyszerűen tetszik a vörös háttér !!!!![/perfectpullquote]

– kezdte Spears az üzenetét. A lap ugyanakkor megjegyzi, hogy Spears korábban szeptemberben is megosztott egy bejegyzést, amelyben úgy tűnik, mintha egy másik, fehér fürdőruhának látszó ruhadarabot viselne.

https://www.instagram.com/p/B9XaAqfg7As/

„Nagyon rosszul esnek ezek a gonosz kommentek …. és azért akartam megosztani, mert nem lenne szabad ilyen rosszindulatú dolgokat írogatnotok olyannak, akit nem is ismertek. Ez kimeríti a bullying fogalmát !!!!!!!” – folytatta.

https://www.instagram.com/p/B97Xd3vAttu/

Spears aztán rátért az új típusú koronavírus-járványra, és arról írt, hogy ezek a nehéz időszakok, mint amilyennel éppen most is szembesülünk, meg kellene tanítsák, hogyan viselkedjünk egymással.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]UI láttam, hogy néhányan kiakadtak a tegnapi lovaglós posztomon …. Nagyon sajnálom, ha ezzel megsértettem valakit. Úgy gondolom, hogy fontos, hogy olyanokat is lássunk, ami boldogságot jelent számunkra a nehéz időkben, és ha egy kicsit lazábban vesszük, az segíthet az embereknek !!!!! Szeretek mindenkit ….. vigyázzatok magatokra …… és legyetek kedvesek egymáshoz !!!!![/perfectpullquote]

– zárta pozitív üzenettel a posztját a ’90-es évek tinisztárja. Nem ez volt az első eset, hogy Britney Spears megszólalt a neki címzett negatív kommentek miatt. Még decemberben elárulta, nem egyszerű továbbra is megosztani az életét a közösségi oldalán, amikor ennyi kritizáló hozzászólást kap.

Megnyílt a Britney Spears múzeum, ahol az ikonikus videóklipek megelevenednek

Megnyílt a Britney Spears múzeum, ahol az ikonikus videóklipek megelevenednek A Britney-rajongók Mekkája lehet a The Zone! A Britney-slágerekből készülő musicalra még várni kell, de a fantasztikus The Zone kiállításra nem! Britney Spears énekesnő olyan slágerekről ismert, mint az Oops!… I Did It Again, a Toxic, az I’m a Slave 4 U és még sok más sláger.

„Kellemes ünnepeket, barátaim!!!!! Imádok posztolni nektek … de nagyon nehéz ezt tovább folytatni, annyi negatív megjegyzést kapok!!! Ha nem tetszik egy poszt …. akkor tartsd meg magadnak a véleményedet és hagyd abba a követést!!! Semmi sem indokolja, hogy ettől eltérj és rosszindulatú megjegyzéseket tegyél, hogy zaklasd az embereket Mindannyian legyetek boldogok és kedvesek egymással az ünnepek alatt is és minden jót nektek !!!!!” – írta még tavaly, az ünnepek előtt.

Napi egy ászana az egészségért

A kommentek sem gátolták meg abban, hogy pozitív üzenetet osszon meg a követőivel. Szerdán bejelentette egy videóban, hogy minden nap közzétesz egy jógapózt az Instagram-oldalán, hogy jobb kedvre derítse az embereket a koronavírus-vészhelyzetben.

Meghan King Edmonds fürdőszobai szelfijével vágott vissza a nevelési módszerét kritizálóknak

„Dögös vagy, anyu! Kit érdekel, mit mondanak az utálatos emberek?” – így kommentálta Tamra Judge Meghan King Edmonds szelfijét, amelyre még Norbinak se lehetne egy szava sem. Hétvégén a háromgyermekes, 35 éves anyuka megosztott az Instagramon egy fürdőszobai szelfit, amelyen fekete bugyiban és melltartóban pózol.

„Ebben a borzalmas, őrjítő és félelmetes koronavírus-járványban, amely az országunkat sújtja nagyon fontos mindannyiunk számára, hogy olyan emberek társaságában legyünk, akik felvidítanak, hogy egészségesek maradjunk, hogy jobb emberekké váljunk. Úgyhogy kedves férfiak, nők és gyerekek a világ minden tájékán, ezentúl minden nap közzéteszek egy jógagyakorlatot az Instagramon. Ezzel arra buzdítok mindenkit, hogy maradjatok egészségesek és váljatok jobb emberré. Mindannyiunkat érint a Korona vírus (sic!) az egész világon ….. hogy minél hamarabb túl legyünk rajta, pozitívnak kell maradnunk és fel kell vidítanunk egymást” – írta a videó mellé.

https://www.instagram.com/p/B94z3sEAFEh/

Ahogy azt már több helyen a ContextUs is megírta, légúti panaszokat és tüdőgyulladást is okozhat a betegség, amely Vuhan városába vezethető vissza. Vuhan fontosabb közlekedési csomópontnak is számít: a 11 milliós városból repülőjáratok százai indulnak és érkeznek, így a vírus gyorsan elterjedt az egész világon egészen tavaly decembertől. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egészségügyi vészhelyzetet hirdetett a 2016-os Zika-járvány óta először, majd nem sokkal később már világjárványnak minősítette.

Tévhit, hogy az influenza veszélyesebb, mint az új koronavírus

Ami a szezonális influenzát illeti – túl azon, hogy az influenzavírusok már ismerősek az emberi immunrendszer számára -, ha pusztán a kórokozó számokban kifejezhető tulajdonságait nézzük, akkor is kevésbé tűnik veszélyesnek, mint a COVID-19-et kiváltó SARS-CoV-2 vírus, amely fertőzőbb, halálosabb, és nagyobb eséllyel tarolja le az egészségügyi rendszereket.

Amerikában Donald Trump szigorításokat vezetett be az Európából érkező repülőjáratokra, majd később be is tiltotta a beutazást. A WHO sürgette a kormányokat és a polgárokat, hogy intézkedjenek, hogy megfékezzék a Covid-19 vírus terjedését. Amerikában szerdáig közel 6000 megbetegedést regisztráltak és több mint 100-an vesztették életüket a járványhoz köthető okokból.

Kovács András Péter megalkotta a karanténslágert: Maradok. Itthon

A Maradok. Itthon zenés “karanténsláger” alatt Kovács András Péter azt írta, hogy nem pánikol, de nem is könnyelműsködik, csak teszi, amit a józan ész diktál: marad otthon, és nem maga miatt. “Igen, a videó előtt hirdetés megy.

A rengeteg koronavírusról szóló cikkünk mellett a WHO által ajánlott megelőző intézkedésekről is írtunk korábban: maradjunk otthon, mossunk kezet minél többször, a könyökhajlatunkba köhögjünk és tüsszentsünk, és ha másokkal találkozunk, tartsuk meg a 2 méteres társasági távolságot!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet