Britney Spears visszavágott húgának, Jamie Lynnnek, aki az énekesnő mentális egészségével és viselkedésével kapcsolatos vádakat fogalmazott meg.

Britney Spears úgy gondolja, húga az ő életét használja fel, hogy eladja könyvét

Jamie Lynn Spears interjút adott a Good Morning America-nak, hogy népszerűsítse nemsokára megjelenő memoárját, és azt állította, hogy Britney Spears egyszer bezárta kettejüket egy szobába, miközben a kezében volt egy kés. Azt is állította, hogy a nővére az arcába ordított a Covid-19-zárlat alatt, és az évek során tanúsított viselkedését „kiszámíthatatlannak és paranoiásnak” minősítette, írta a The Guardian.

A Twitteren Britney azt válaszolta, hogy ő és Jamie Lynn kevés időt töltöttek együtt „15 évvel ezelőtt” – abban az időszakban, amikor Spears a mentális betegségének nagyon nyilvános időszakát élte –, és azt mondta: „Akkor miért beszél erről, hacsak nem azért, mert el akar adni egy könyvet az én káromra?”

Jamie Lynnt arról is kérdezték, miért tiltakozott Britney, hogy húga a 2017-es Radio Disney Awards díjátadón előadja dalainak remixét, amiről Britney júliusban azt mondta, hogy „mélyen megbántotta”. Jamie Lynn azt állította, ő tisztelegni akart nővére előtt, és nem érti, ez miért zavarta egyáltalán Britney-t.

A legtöbb ember számára hülyén hangzik, de sok dalomat én írtam, és a nővérem volt a kisbaba. Soha nem kellett dolgoznia semmiért. Mindig mindent megadtak neki!

– válaszolta Britney.

Az énekesnő családja tönkretette az álmait

Britney továbbra is azt állítja, hogy családja „100 milliárd százalékosan tönkretette az álmaimat, és megpróbált őrültnek láttatni… A családom szeret lehúzni és mindig bántani, ezért undorodom tőlük”.

A médiára és a szórakoztatóiparra is rámutatott, mondván, hogy az „mindig is rendkívül gyűlölködő” volt felé. „Eleget adtam… TÖBBET, mint eleget… soha nem kaptam vissza, amit akartam.”

Britney Spears novemberben sikeresen véget vetett az életét és karrierjét csaknem 14 évig irányító gyámságnak. Nem sokkal ezután azt mondta, hogy úgy véli, családjának „mindegyikének börtönben kellene lenniük” a „demoralizáló és megalázó” bánásmód miatt, amelyet a megállapodás során tapasztalt.

Jamie Lynn memoárja, a Things I Should Have Said január 18-án jelenik meg a Worthy Books gondozásában. Októberben a This Is My Brave egyesült államokbeli mentálhigiénés jótékonysági szervezet visszautasította ajánlatát, hogy a könyv bevételének egy részét felajánlja nekik.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet