Britney Spears dalait is utolérte a musical, de még hogy!

Ősszel debütál Once Upon a One More Time címmel a musical, amelyet a Britney Spears legnépszerűbb számai inspiráltak.

A Sony szerezte meg a filmes jogait a Once Upon a One More Time című tündérmese musicalnek, amelyben Britney Spears dalai csendülnek fel, írja a The Hollywood Reporter.

britney spears musical once upon a one more time
Britney Spears nagyon büszke rá, hogy dalaiból musical készülhet / Fotó Grammy

A musical a klasszikus mesék és a feminizmus jegyében készül. A történet szerint Hamupipőke, Hófehérke és a többi mesebeli hercegnő egy könyvklubban találkozik a mesebeli tündérrel, aki a belső megújulásra, feminizmusra buzdítja őket.

Musical készült az Amelie csodálatos élete című film alapján

Az Amélie csodálatos élete filmsikere miatt magasak az elvárások a musicallel kapcsolatban. – nyilatkozta Michael Fentiman, a darab rendezője. Ez a produkció tulajdonképpen két eredetivel is verseng, hiszen Craig Lucas, Daniel Messé és Nathan Tysen zenés adaptációját már bemutatták az Egyesült Államokban. És most jelentősen átdolgozva kerül színpadra az Egyesült Királyságban is, írja a The Guardian .

Once Upon a One More Time című musical világpremierje ősszel lesz Chicagóban és olyan klasszikus Britney-dalokat hallhatunk benne mint az Oops I Did It Again, a Lucky és a Toxic. A szövegkönyvet Jon Hartmere írta, míg a rendezést Kristin Hanggi vállalta magára.

Britney Spears – Lucky (Official Video)

Britney Spears’ official music video for ‘Lucky’. Click to listen to Britney Spears on Spotify: http://smarturl.it/BritneySpot?IQid=B… As featured on Great…

Természetesen a filmes adaptációhoz maga az énekesnő is csatlakozik.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból