Megnyílt a Britney Spears múzeum, ahol az ikonikus videóklipek megelevenednek

Contextus

Contextus

A The Zone interaktív kiállításon a Britney Spears-rajongók egyik ámulatból a másikba esnek a pophercegnő legjobb klipjeinek díszletei között.

A Britney-rajongók Mekkája lehet a The Zone!

A Britney-slágerekből készülő musicalra még várni kell, de a fantasztikus The Zone kiállításra nem!  Britney Spears énekesnő olyan slágerekről ismert, mint az Oops!… I Did It Again, a Toxic, az I’m a Slave 4 U és még sok más sláger. A kiállítás segítségével a rajongók beléphetnek ezeknek a Spears-slágereknek világába, írja a Dazed.

A pophercegnő korunk megkerülhetetlen ikonja/ Fotó: KEVIN MAZUR

A The Zone tíz interaktív szobával várja a látogatóakat, amelyeket a videoklipek és a pophercegnő ikonikus viseletei ihlették. A látványosságot Britney két rajongója, Jeff Delson és Shannon Ramirez vezetik, akik az énekesnő bátorítására vágtak bele a vállalkozásba. A popsztár néhány relikviát is kölcsönzött a múzeum számára, mint például azt az ikonikus kosztümöt, amelyet 11 évesen viselt a ’80-as években, egy televíziós tehetségkutató műsorban.

A legnagyobb baromságok, amelyekért milliókat adtak mások

A legnagyobb baromságok, amelyekért milliókat adtak mások Magas összegek a legfurcsább dolgokért Festményt vásárolni és falra akasztani, hogy gyönyörködjünk benne, teljesen normális dolog. De megvásárolni egy olyan képet, amely csak a művész képzeletében létezik, már nem biztos, hogy jó befektetés. Egy New York-i múzeumban kiállítást is szerveztek láthatatlan művészi alkotásokból.

De a Till The World Ends videóból ismert, narancssárga színű ruha is a gyűjtemény részét képezi.

A rajongók Britney bőrében érezhetik magukat!

A kiállítás egyik legnagyobb élményét a Baby One More Time című számának a díszletutánzata nyújtja. A rajongók végigjárhatják a klipben látható középiskolai tantermet, az öltözőt és a kosárlabdapályát egyaránt.

Britney Spears ikonikus stewardess szerelésben / Fotó: Vevo

A Toxic című klip repülőgép belsőjében pedig légiutas-kísérő kalapban, pezsgős zsúrkocsit tologatva élhetik ki rajongásukat, a látogatók. A Circus tematikájú szobában, pedig hatalmas labdacsmedence fogadja az ámuló látogatókat, míg az Oops!… I Did It Again videó, egy űrállomást idéző szobát ihletett.

THIS IS EVERYTHING 🐍🐍 THE COMMITMENT we are seeing already💛💛 we LOVE #BritneySpears fans 💕✨ (📸 @chantephan) #BritneyTheZone is open and ready for YOU. [Link in bio for 🎫]

No Description

A kiállítás csúcsának az I’m slave 4 U szobát szánták a szervezők, amely egy esőredő kávézóra hajaz, itt a látogatók egy plüsspitonnal pózolhatnak, így néhány pillanatra Britney bőrében érezhetik magukat. Akinek ez sem lenen elég, az meglátogathatja a Stronger, a Me Against the Music, és a Blackout inspirálta helyiségeket is.

A lebilincselő erejű The Zone április 26-ig látogatható, Los Angelesben.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Követem > Követem>Sztárok > Megnyílt a Britney Spears múzeum, ahol az ikonikus videóklipek megelevenednek
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból