Követem Sztárok Brutálisan megverték a korábban a Fradiban játszó Busai Attilát

Brutálisan megverték a korábban a Fradiban játszó Busai Attilát

Promóció

Budapesti szórakozóhelyen szerda éjjel brutálisan megverték a korábban több élvonalbeli klubnál is futballozó Busai Attilát.

Nem tudni, ki kezdte a verekedést

Promóció
- Advertisement -

A Blikknek az egyik szemtanú arról számolt be, hogy a nagy hangzavarban arra lettek figyelmesek, hogy dulakodás kezdődik.

Minden szinte pillanatok alatt történt, nem láttuk pontosan, ki kezdeményezte az ökölharcot, de nagyon megijedtünk

– mondta a neve elhallgatását kérő szemtanú.

Busai Attila a Ferencváros színeiben / Fotó: MTI

Azt a szemtanú sem tudta megmondani, vajon mi előzte meg a konfliktust, mi miatt robbanhatott ki a verekedés, de nyilvánvaló volt. A lapnak nyilatkozó férfi szerint az egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, de Busai Attila egész arca borzalmasan nézett ki.

Nyolc napon túl gyógyuló sérülés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrfőkapitányság közleménye szerint súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Busai Attila, aki korábban a Fradit, a Diósgyőrt és az MTK-t is megjárta, úgy tűnt, légiósként szerepelhet a svéd harmadik ligás Nyköpings BIS együttesében. A próbajátékon meg is felelt, ám egy korábban bundázással kapcsolatba hozott szponzorral akart szerződni a svéd együttes, aminek végül a 31 éves Busai itta meg a levét.

A helyi szövetség úgy döntött, nem engedi meg az átigazolását a szintén odakészülő Völgyi Dániellel együtt, bár hangsúlyozták, semmi rosszat nem feltételeznek a magyar játékosokról. Jelenleg csapatnélküli Busai.

Négy éve autóbalesetet is szenvedett

2016 januárjában a Ferencváros labdarúgói autóbalesetet szenvedtek, kőfalnak ütköztek egy Audi TT Coupéval, írta a 24.hu. Ittak a történtek előtt, később pedig kiderült, hogy a kocsit vezető Varga Rolandról és utasáról, Busai Attiláról van szó – bár szemtanúk később azt mondták, láttak egy harmadik Fradi-játékost is, ezt azóta sem erősítették meg.

Két videót tett közzé a honlapján a Fradi Mob – első, második –, melyeken állítólag a két fradista látható a baleset után. Ha valóban ők azok, akkor azt láthatjuk, amint Busai elküldi melegebb éghajlatra a felvételt készítő szemtanút, Varga pedig csitítani próbálja, és azt mondja: „Attila gyere már, mert jönnek a rendőrök”.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3