A világsztár ma, a Hősök terén ad koncertet a Wellhello társaságában

A Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából meghirdetett Szuperkoncerten lép fel szombaton a Hősök terén Bryan Adams. A kanadai rocksztár kifejezetten erre az estére készített, kétórás showja előtt a Wellhello zenél.

A Wellhello kizárólag erre a másfél órás koncertre extra zenészekkel egészül ki, emellett a színpadtechnika a szokásosnál is látványosabb elemeket tartogat majd.

Bryan Adams hat kamionnal érkezett meg a magyar fővárosba. Ennek oka, hogy a szokásos színpadelemektől eltérően, kifejezetten erre az estére készített, két órás exkluzív show-val lép fel.

bryan adams budapesten bryan adams koncert hősök tere
Bryan Adams koncertet ad Budapesten, a Hősök terén / Fotó: Getty Images

Mivel Bryan Adams szigorúan vegetáriánus életmódot folytat, Budapestre is saját szakácsával jött, akinek külön konyhahelyiséget állítanak fel a backstage-ben – árulták el a szervezők.

A Szuperkoncetre 6 egészségpontot, 4 mobillottózót, 4 karitatív sorsjegyárus pontot, 24 büfét, 8 italpultot létesítenek, míg mobil mellékhelyiség hat helyen áll majd a közönség rendelkezésére.

700-nál is több művész vesztette el eredeti hangfelvételeit egy 2008-as tűzvészben – Cher és Dolly Parton is szerepel a listán

A Hole, Tupac, Tom Pretty és a Soundgarden együttes is beperelte a Universal Stúdió alcégét, a Universal Music Group -ot. Egy 2008-as tűzvész során ugyanis rengeteg hangfelvétel odaveszett, és a lista mostanra lett teljes, amely olyan előadók eredeti dalait érinti, mint Cher, Dolly Parton, a Limp Bizkit vagy a fent említett művészek.

A különleges színpadtechnika miatt a megszokottól eltérően, már egy nappal korábban megkezdődött a színpad építése a Hősök terén, ezért az Andrássy út szervizútjait pénteken lezárták, szombat 10 órától pedig életbe lép a Hősön tere teljes területére kiterjedő lezárás.

A rendezvény ideje alatt az M1 metró vonalán a járatok sűrűbben közlekednek, ám a Hősök tere megállónál korlátozás várható: a metró nem áll meg minden alkalommal ezen az állomáson.

A személygépkocsival érkezőknek a szervezők a tömegközlekedési csomópontokhoz közeli P+R parkolók használatát ajánlják.

Wellhello Premier: Megvan az idei nyár slágere? / ContextUs

Az instagramolt belvárosi valóság és korszellem krónikásai, azaz Fluor és Diaz a romantikus témákat a sarokba dobva egy szókimondó, fesztiválrobbantó és meglehetősen slágergyanús dallal vágja ki a biztosítékot. Ismét egy generációs dal, na, de milyen! Bevállalós, hiszen nem a megúszásra épít és egy kényes témával operál, ami sokaknak lehet ismerős, de kevesen mernek róla beszélni.

A Szuperkoncertre vonattal utazók 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülhetnek, amely jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV-alkalmazás) nem érvényesíthető. Az engedmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes. A megváltott vasúti retúrjegyet a program helyszínén található valamelyik információs pontban le kell bélyegeztetni. Ezek a pontok az Andrássy út Munkácsy Mihály utca és Dózsa György út közötti szakaszán lesznek megtalálhatók.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból