Mi az: Többen vannak, mint egy tüntetésen és fél milliárd közpénzbe kerül?

Egyedülálló koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából szervezett Szuperkoncertre. A Hősök terétől egészen a Bajza utcáig a becslések szerint több mint 70 ezer ember ünnepelt az este folyamán Bryan Adams és a Wellhello koncertjén, ami az elmúlt hét év legtöbb érdeklődőt vonzó koncertjének számít.

Fergeteges hangulatban és óriási érdeklődés mellett zajlott le Bryan Adams és a Wellhello Szuperkoncertje, amit a Szerencsejáték Zrt. szervezett. Az igazi rajongók már déltől várták a 16:30-as kapunyitást.

bryan adams koncert budapest hősök tere
Bryan Adams a Hősök terén / Fotó: Szerencsejáték Zrt. hivatalos Facebook-oldala

A rendezvény csúcspontja a 20 órakor kezdődő kanadai világsztár, Bryan Adams koncertje volt, olyan örök klasszikusnak számító dallamokkal, mint a Summer of 69, a Straight from the Heart vagy a legfrissebb, Ed Sheerannel közösen írt Shine A Light című szám, amiket az énekessel közösen énekelt a magyar publikum.

Bryan Adams – Summer Of ’69 (Official Music Video)

REMASTERED IN HD! Get the 30th anniversary edition of ‘Reckless’ now! Super Deluxe (2CD+DVD+Blu-Ray Pure Audio) – http://smarturl.it/BryAdmsSprDlx Deluxe (2C…

Az este folyamán nemcsak a Hősök tere és környéke, hanem a tavalyihoz képest háromszorosára növelt mozgáskorlátozott lelátó is megtelt. Az igazán szerencsések pedig nemcsak a színpadon, hanem a színfalak mögött is találkozhattak személyesen a világhírű zenésszel és a Wellhello tagjaival is.

Bryan Adams ma, a Hősök terén ad koncertet a Wellhello társaságában

A Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából meghirdetett Szuperkoncerten lép fel szombaton a Hősök terén Bryan Adams. A kanadai rocksztár kifejezetten erre az estére készített, kétórás showja előtt a Wellhello zenél. bryan adams koncert budapest, bryan adams hősök tere, wellhello koncert

“Az év legnagyobb szabadtéri koncertje több részletében is egyedülálló elemeket tartalmazott. Az 500 négyzetméteres színpad mellett ugyanis 550 négyzetméteres LED világítás tette teljesebbé a vizuális élményt, amiből 300 négyzetméter a színpad környékére összpontosult – derült ki a szervezők közleményéből, mire ment el a 489 741 308 forintnyi közpénz. Tavaly Sting és Shaggy lépett fel ugyanekkora összegért, derült ki a 24.hu adatigényléséből.

bryan adams koncert hősök tere budapest wellhello koncert hősök tere
A Bryan Adams- és a Wellhello-koncert a Hősök terén 70 ezer embert vonzott / Fotó: Szerencsejáték Zrt. hivatalos Facebook-oldala

A Hősök terén felépült színpad építésében közel 300-an vettek részt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból