Hallgatom Mi az: Többen vannak, mint egy tüntetésen és fél...

Mi az: Többen vannak, mint egy tüntetésen és fél milliárd közpénzbe kerül?

Promóció

Egyedülálló koncertélményben volt része annak, aki kilátogatott a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából szervezett Szuperkoncertre. A Hősök terétől egészen a Bajza utcáig a becslések szerint több mint 70 ezer ember ünnepelt az este folyamán Bryan Adams és a Wellhello koncertjén, ami az elmúlt hét év legtöbb érdeklődőt vonzó koncertjének számít.

Promóció
- Advertisement -

Fergeteges hangulatban és óriási érdeklődés mellett zajlott le Bryan Adams és a Wellhello Szuperkoncertje, amit a Szerencsejáték Zrt. szervezett. Az igazi rajongók már déltől várták a 16:30-as kapunyitást.

Bryan Adams a Hősök terén / Fotó: Szerencsejáték Zrt. hivatalos Facebook-oldala

A rendezvény csúcspontja a 20 órakor kezdődő kanadai világsztár, Bryan Adams koncertje volt, olyan örök klasszikusnak számító dallamokkal, mint a Summer of 69, a Straight from the Heart vagy a legfrissebb, Ed Sheerannel közösen írt Shine A Light című szám, amiket az énekessel közösen énekelt a magyar publikum.

Bryan Adams – Summer Of ’69 (Official Music Video)

Get the 30th anniversary edition of ‘Reckless’ now! Super Deluxe (2CD+DVD+Blu-Ray Pure Audio) – http://smarturl.it/BryAdmsSprDlx Deluxe (2CD edition) – http://smarturl.it/BryAdmsDelux iTunes – http://smarturl.it/BrnAdmDlxiTunes Remastered CD – http://smarturl.it/BryAdmsReckless Vinyl – http://smarturl.it/BryAdmVinyl http://bryanadams.com http://twitter.com/BryanAdams http://facebook.com/BryanAdamsOfficial Music video by Bryan Adams performing Summer Of ’69.

Az este folyamán nemcsak a Hősök tere és környéke, hanem a tavalyihoz képest háromszorosára növelt mozgáskorlátozott lelátó is megtelt. Az igazán szerencsések pedig nemcsak a színpadon, hanem a színfalak mögött is találkozhattak személyesen a világhírű zenésszel és a Wellhello tagjaival is.

Bryan Adams ma, a Hősök terén ad koncertet a Wellhello társaságában

A Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából meghirdetett Szuperkoncerten lép fel szombaton a Hősök terén Bryan Adams. A kanadai rocksztár kifejezetten erre az estére készített, kétórás showja előtt a Wellhello zenél. bryan adams koncert budapest, bryan adams hősök tere, wellhello koncert

“Az év legnagyobb szabadtéri koncertje több részletében is egyedülálló elemeket tartalmazott. Az 500 négyzetméteres színpad mellett ugyanis 550 négyzetméteres LED világítás tette teljesebbé a vizuális élményt, amiből 300 négyzetméter a színpad környékére összpontosult – derült ki a szervezők közleményéből, mire ment el a 489 741 308 forintnyi közpénz. Tavaly Sting és Shaggy lépett fel ugyanekkora összegért, derült ki a 24.hu adatigényléséből.

A Bryan Adams- és a Wellhello-koncert a Hősök terén 70 ezer embert vonzott / Fotó: Szerencsejáték Zrt. hivatalos Facebook-oldala

A Hősök terén felépült színpad építésében közel 300-an vettek részt.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3