Hirdetés
Kezdőlap Eszem + Iszom GasztroArt A Buffalo Zine viccesen hozza össze a gasztrót és a divatot

A Buffalo Zine viccesen hozza össze a gasztrót és a divatot

A Buffalo Zine új, gasztró ihlette kiadása viccesen boronálja össze a divat világát a kajáéval.

Hirdetés

A brit Buffalo Zine magazin indulása óta különböző témákat járt már körbe. Ilyen volt a lakberendezés vagy a nyaralás Spanyolországban. Legfrissebb, nyolcadik kiadását a lap teljesen az ételnek szentelte.

Rácáfolva arra a vélekedésre, hogy a divatiparban nem esznek az emberek, a legújabb, Fashion’s Kitchen-szám több mint 100 receptet tartalmaz olyan személyiségektől, mint JW AndersonDonatella Versace, Charlotte Wales, Glenn Martens, Ib Kamara és Cher.

Az alábbi galériában pedig jópofa fotókat mutatunk arról, hogy nem is esik olyan messze egymástól a gasztró világ és a divatipar.

Ezen kívül vannak a Fashion’s Kitchenben tippek arra vonatkozóan, hogy hogyan tálaljuk ki az ételt, világítsuk meg a szobát és mi az evőeszközök helyes használata. 

Last of 4 covers shot by @roeethridge for #buffalozine8 #fashionskitchen ????? Featuring @ladyelizacummings & #biscuitthegoat A hardcover cookbook with more than 100 recipes from fashion’s “créme de la créme” ????? PRE ORDER NOW !!!!!!! !!!!!!!! Link in bio

255 Likes, 2 Comments – BUFFALO ZINE (@buffalozine) on Instagram: “Last of 4 covers shot by @roeethridge for #buffalozine8 #fashionskitchen ????? Featuring…”

Hirdetés