A Bullet Train rendezője, David Leitch olyan színészeket szerződtetett le, mint Brad Pitt és Lady Gaga.

Egyre több filmszerepet vállal Lady Gaga

Lady Gaga igaz, hogy főként popsztárként ismert, de 2018-ban a Csillag születik című filmnek köszönhetően megtudtuk, hogy remek színésznő, ráadásul még Oscar-díjra is jelölték az alakításáért. Sőt, a Shallow című dal kiérdemelte a 2019-es Oscar-díjátadón a legjobb eredeti betétdalt. De aligha kell meglepődni, hiszen számos énekes tért át a filmiparba vagy dolgozik mindkét területen: Justin Timberlake-nek is belekóstolhatott egy Oscar-díjas filmbe, a 2011-es Facebook-filmben (The Social Network – A közösségi háló), Jennifer Lopez pedig 20 év után ismét Oscar-jelölt A Wall Street pillangóiban nyújtott alakítása miatt.

Lady Gaga Bullet Train Brad Pitt
Lady Gaga / Fotó: Neilson Barnard / Getty Images

Hamarosan a Maurizio Gucci életéről szóló alkotásban láthatjuk őt Al Pacino és Robert De Niro mellett, de már most megtalálta a következő projektjét, ami valószínűleg tele lesz akcióval.

Lesz harci jelenet dögivel

Lady Gaga is elvállalt egy szerepet a David Leitch (John Wick, Deadpool 2, Halálos iramban: Hobbs és Shaw) által rendezett Bullet Train című filmben, ami egy olyan gyorsvonaton játszódik, ami tele van könyörtelen bérgyilkosokkal, akik nem is sejtik, hogy mindannyiukban van valami közös.

Az alkotás Kotaro Isaka Maria Beetle című könyvén alapul, és ezek alapján nagyon izgalmas lesz, ráadásul Lady Gaga és Brad Pitt mellett Joey King (Démonok között), Aaron Taylor-Johnson (Ha/Ver), Brian Tyree Henry (Gyerekjáték), Zazie Beets (Joker), Michael Shannon (Az acélember) és Masi Oka (Hősök sorozat Hirója)  is feltűnnek majd a filmben.

Mivel David Leitch mestere a harci jeleneteknek, így biztosak lehetünk benne, hogy kapunk néhány igazán látványos összecsapást.

A  Bullet Train jelenleg forgatják, és ha minden jól alakul (értsd: koronavírus-járvány) jövőre láthatjuk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet