Követem Events Bunkertechno az SNTS jóvoltából az A38 Hajón

Bunkertechno az SNTS jóvoltából az A38 Hajón

Promóció
Promóció

Február 24-én éjféltől egy igazán rendhagyó bulit tartogat számunkra az A38 Hajó: egy rejtélyes, fekete maszkba öltözött alak fogja a DJ szerepét betölteni, aki az SNTS névre hallgat.

Az SNTS-ről nem sokat tudhatunk. A rejtélyes zenész kiléte ismeretlen, senki sincs tisztában valódi nevével, egyedüli információnk róla annyi, hogy egy német DJ-ről beszélünk. Fellépései alatt végig fekete maszkot visel, hogy személye teljes inkognitóba burkolózhasson. A bunkertechnoként emlegetett zene azonban SNTS „szakterülete”, a stílus egyik rangos képviselője.

Zenéjének célja, hogy egyedi módon anonimitást vigyen az electro műfajába, amelyet olykor gótikus, spirituális és futurisztikus hangzásokkal is vegyít, valamint új kapukat nyithasson meg az ez iránt fogékonyak számára. Nagy hatást gyakorolt rá az Ancient Methods és Samuel Kerridge zenéje is. Fellépett már különböző német klubokban, barlangokból kialakított – olykor illegális – szórakozóhelyeken. Budapesti koncertje után SNTS azonban európai körútba kezd: találkozhat vele Nagy-Britanniában, Svájcban, Spanyolországban és Hollandiában is a közönség.

A misztikus zenész már több albumon is túl van: The Rustling Of The LeavesLosing Light, az ES19, SNTS Album. Biztosak vagyunk benne, hogy ezekből, a korábbi korongjaiból is verethetjük.

A disztópikus hangulatot árasztó DJ mellett magyar lemezlovasok is bemutatják legjobb új zenéiket, ilyen az Isu & Dork is.

A részvétellel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a belépés után hozzájárulsz ahhoz, hogy koncertfelvétel készüljön a Hajón, amelyen te is szerepelhetsz.

#bandcamp| #facebook | #soundcloud

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. 02. 24. – 23:45 – 6 óra

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyárak: 3 000 HUF

Jegyelővétel: ITT

Címlapfotó: Resident Advisor

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3