Könnyekben törtek ki, miután egymásra találtak 26 év után.

Egy játszótérről tűnt el

Wang Ying és férje, Long Xiping tanárként dolgoztak a délnyugat-kínai Guizhou egyik általános iskolájában, amikor „legrosszabb rémálmuk” 1995-ben bekövetkezett – számolt be róla a Daily Star.

Long Yangot, négyéves fiukat elrabolták az iskola játszóteréről, amikor szülei a diákok vizsgadolgozataival voltak elfoglalva.

“Összeomlott a világ bennem” – mondta Wang, amikor felidézte a pillanatot.

December 21-én a Kaili megyei rendőrök az adatbázisuk alapján találtak egy, az elkövető fantomképére hasonlító férfit. A hatóság értesítette a nőt és férjét a rég elveszett fiukról. A DNS-vizsgálat megerősítése után a család újra egyesült szülővárosukban.

A közösségi média felületeken terjed találkozásuk

A közösségi médiában megosztott videón látható, ahogy az édesanya elérzékenyül, miközben felmegy a rendőrségre, hogy találkozzon a jelenleg 30 éves fiával.

“Régóta álmodom erről a pillanatról. Minél többet gondolok rá, annál nehezebben tudok aludni és enni” – árulta el.

Az unokahúga ekkor odajön, és elmagyarázza, hogyan őszült egyik napról a másikra a nagynénje haja. Wang asszony hozzátette, hogy emiatt évek óta parókát hord.

Nem tudtam megállni, hogy a fiamra gondoljak. Azután történt, miután elvesztettem – a hajam egyik napról a másikra fehér lett. Ezt a parókát hordtam ezekben az években

– magyarázta az 54 éves anya, miközben a parókáját szorongatta.

A fiú, Long Yang később elárulta, hogy eladták egy délkelet-kínai Fujian faluba, de évekkel később visszatért Guizhouba dolgozni és végül így telepedett le a városban.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet