A Burger King gondoskodik róla, hogy a dugóban való várakozás kellemesebben teljen. Mostantól közvetlenül az autódba szállítja a hamburgereit, írja a DeignTaxi.

Hirdetés

A gyorsétteremlánc a We Believers reklámügynökséggel közösen dolgozták ki a Traffic Jam Whopper nevű kiszállítást. A szolgáltatás kifejezetten a Mexikóváros közelében az autóban ragadt vásárlókat célozza meg.

Annyira kiakadtak a Burger King rasszista reklámja miatt, hogy törölték

Mint azt mi is megírtuk, a koreai Maria Mo Twitteren akadt ki az új-zélandi Burger King kampánya miatt. Az óriásvállalat a vietnámi burgerét reklámozta, amelyben a szereplők evőpálcikával próbálnak hamburgert enni. Miután tavaly decemberben a Dolce & Gabbana rasszista reklámja akkora botrányt kavart, hogy le kellett mondaniuk a Kínában tervezett divatbemutatót, azt gondolnánk, a cégek megtanulták, hogy nem helyes offenzív módon ábrázolni más kultúrákat.


Valós idejű közlekedési információkat használva a Waze alkalmazásban elhelyezett hirdetésekkel és digitális plakátokkal jelez a frusztrált vezetőknek, mikor a szolgáltatás elérhetővé válik.

A vásárlók a Burger King appjának segítségével adhatják le rendelésüket különböző szállítási díjakkal attól függően, hol ragadtak a dugóban.

A szolgáltatás hanggal is irányítható, így nem kell tartani attól sem, hogy telefonhasználaton kapnak vezetés közben. A digitális plakátok a kiszállítás idejéről is tájékoztatják a felhasználót, a kiszállítók pedig a Google Maps segítségével tudják belőni, hol adhatják át a rendelést.

Burger King México on Twitter

LaTrafficWhopper La próxima vez que estés atorado en el #tráfico de #México, pide una #Whopper hasta la ventanilla de tu coche. ?? #TheTrafficJamWhopper https://t.co/Xnej9enUy3 https://t.co/z91hFrPqHO

Úgy tűnik, a kezdeményezés nagy sikert aratott, a kiszállítás mértéke 63 százalékkal, a Burger King app letöltési arányai pedig 44 százalékkal nőttek az elmúlt hétben. A pozitív fogadtatásnak hála a gyorsétteremlánc szeretné kiterjeszteni az ötletet Los Angeles, Shanghai és Sao Paulo területére is.

Hirdetés