Eszem + Iszom GasztroArt A Burger King mostantól kiszállít közvetlenül a dugóban ragadt...

A Burger King mostantól kiszállít közvetlenül a dugóban ragadt autóknak

Promóció

A Burger King gondoskodik róla, hogy a dugóban való várakozás kellemesebben teljen. Mostantól közvetlenül az autódba szállítja a hamburgereit, írja a DeignTaxi.

Promóció
- Advertisement -

A gyorsétteremlánc a We Believers reklámügynökséggel közösen dolgozták ki a Traffic Jam Whopper nevű kiszállítást. A szolgáltatás kifejezetten a Mexikóváros közelében az autóban ragadt vásárlókat célozza meg.

Annyira kiakadtak a Burger King rasszista reklámja miatt, hogy törölték

Mint azt mi is megírtuk, a koreai Maria Mo Twitteren akadt ki az új-zélandi Burger King kampánya miatt. Az óriásvállalat a vietnámi burgerét reklámozta, amelyben a szereplők evőpálcikával próbálnak hamburgert enni. Miután tavaly decemberben a Dolce & Gabbana rasszista reklámja akkora botrányt kavart, hogy le kellett mondaniuk a Kínában tervezett divatbemutatót, azt gondolnánk, a cégek megtanulták, hogy nem helyes offenzív módon ábrázolni más kultúrákat.


Valós idejű közlekedési információkat használva a Waze alkalmazásban elhelyezett hirdetésekkel és digitális plakátokkal jelez a frusztrált vezetőknek, mikor a szolgáltatás elérhetővé válik.

A vásárlók a Burger King appjának segítségével adhatják le rendelésüket különböző szállítási díjakkal attól függően, hol ragadtak a dugóban.

A szolgáltatás hanggal is irányítható, így nem kell tartani attól sem, hogy telefonhasználaton kapnak vezetés közben. A digitális plakátok a kiszállítás idejéről is tájékoztatják a felhasználót, a kiszállítók pedig a Google Maps segítségével tudják belőni, hol adhatják át a rendelést.

Burger King México on Twitter

LaTrafficWhopper La próxima vez que estés atorado en el #tráfico de #México, pide una #Whopper hasta la ventanilla de tu coche. 🍔👊 #TheTrafficJamWhopper https://t.co/Xnej9enUy3 https://t.co/z91hFrPqHO

Úgy tűnik, a kezdeményezés nagy sikert aratott, a kiszállítás mértéke 63 százalékkal, a Burger King app letöltési arányai pedig 44 százalékkal nőttek az elmúlt hétben. A pozitív fogadtatásnak hála a gyorsétteremlánc szeretné kiterjeszteni az ötletet Los Angeles, Shanghai és Sao Paulo területére is.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3