A Burger King gondoskodik róla, hogy a dugóban való várakozás kellemesebben teljen. Mostantól közvetlenül az autódba szállítja a hamburgereit, írja a DeignTaxi.

A gyorsétteremlánc a We Believers reklámügynökséggel közösen dolgozták ki a Traffic Jam Whopper nevű kiszállítást. A szolgáltatás kifejezetten a Mexikóváros közelében az autóban ragadt vásárlókat célozza meg.

Annyira kiakadtak a Burger King rasszista reklámja miatt, hogy törölték

Mint azt mi is megírtuk, a koreai Maria Mo Twitteren akadt ki az új-zélandi Burger King kampánya miatt. Az óriásvállalat a vietnámi burgerét reklámozta, amelyben a szereplők evőpálcikával próbálnak hamburgert enni. Miután tavaly decemberben a Dolce & Gabbana rasszista reklámja akkora botrányt kavart, hogy le kellett mondaniuk a Kínában tervezett divatbemutatót, azt gondolnánk, a cégek megtanulták, hogy nem helyes offenzív módon ábrázolni más kultúrákat.


Valós idejű közlekedési információkat használva a Waze alkalmazásban elhelyezett hirdetésekkel és digitális plakátokkal jelez a frusztrált vezetőknek, mikor a szolgáltatás elérhetővé válik.

A vásárlók a Burger King appjának segítségével adhatják le rendelésüket különböző szállítási díjakkal attól függően, hol ragadtak a dugóban.

A szolgáltatás hanggal is irányítható, így nem kell tartani attól sem, hogy telefonhasználaton kapnak vezetés közben. A digitális plakátok a kiszállítás idejéről is tájékoztatják a felhasználót, a kiszállítók pedig a Google Maps segítségével tudják belőni, hol adhatják át a rendelést.

https://twitter.com/BurgerKingMX/status/1115751001519214598?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1115751001519214598&ref_url=https%3A%2F%2Fdesigntaxi.com%2Fnews%2F404607%2FBurger-King-Now-Delivers-Whoppers-Directly-To-Cars-Caught-In-Traffic%2F

Úgy tűnik, a kezdeményezés nagy sikert aratott, a kiszállítás mértéke 63 százalékkal, a Burger King app letöltési arányai pedig 44 százalékkal nőttek az elmúlt hétben. A pozitív fogadtatásnak hála a gyorsétteremlánc szeretné kiterjeszteni az ötletet Los Angeles, Shanghai és Sao Paulo területére is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.