Eszem + Iszom GasztroArt A Burger King mostantól kiszállít közvetlenül a dugóban ragadt...

A Burger King mostantól kiszállít közvetlenül a dugóban ragadt autóknak

A Burger King gondoskodik róla, hogy a dugóban való várakozás kellemesebben teljen. Mostantól közvetlenül az autódba szállítja a hamburgereit, írja a DeignTaxi.

- Advertisement -

A gyorsétteremlánc a We Believers reklámügynökséggel közösen dolgozták ki a Traffic Jam Whopper nevű kiszállítást. A szolgáltatás kifejezetten a Mexikóváros közelében az autóban ragadt vásárlókat célozza meg.

Annyira kiakadtak a Burger King rasszista reklámja miatt, hogy törölték

Mint azt mi is megírtuk, a koreai Maria Mo Twitteren akadt ki az új-zélandi Burger King kampánya miatt. Az óriásvállalat a vietnámi burgerét reklámozta, amelyben a szereplők evőpálcikával próbálnak hamburgert enni. Miután tavaly decemberben a Dolce & Gabbana rasszista reklámja akkora botrányt kavart, hogy le kellett mondaniuk a Kínában tervezett divatbemutatót, azt gondolnánk, a cégek megtanulták, hogy nem helyes offenzív módon ábrázolni más kultúrákat.


Valós idejű közlekedési információkat használva a Waze alkalmazásban elhelyezett hirdetésekkel és digitális plakátokkal jelez a frusztrált vezetőknek, mikor a szolgáltatás elérhetővé válik.

A vásárlók a Burger King appjának segítségével adhatják le rendelésüket különböző szállítási díjakkal attól függően, hol ragadtak a dugóban.

A szolgáltatás hanggal is irányítható, így nem kell tartani attól sem, hogy telefonhasználaton kapnak vezetés közben. A digitális plakátok a kiszállítás idejéről is tájékoztatják a felhasználót, a kiszállítók pedig a Google Maps segítségével tudják belőni, hol adhatják át a rendelést.

Burger King México on Twitter

LaTrafficWhopper La próxima vez que estés atorado en el #tráfico de #México, pide una #Whopper hasta la ventanilla de tu coche. ?? #TheTrafficJamWhopper https://t.co/Xnej9enUy3 https://t.co/z91hFrPqHO

Úgy tűnik, a kezdeményezés nagy sikert aratott, a kiszállítás mértéke 63 százalékkal, a Burger King app letöltési arányai pedig 44 százalékkal nőttek az elmúlt hétben. A pozitív fogadtatásnak hála a gyorsétteremlánc szeretné kiterjeszteni az ötletet Los Angeles, Shanghai és Sao Paulo területére is.

Promóció
ForrásDesigntaxi

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Mutatunk 10 találmányt, amely a nők kényelmét szolgálja

Szőrtelenítés a 9. hónapban? Kisgyerekkel pisilni menni egy bevásárlóközpontban? Már mindenre is van megoldás a hölgyek számára!

Az Instagram cenzúrázza a Photoshoppolt képeket

Ha nem figyelsz oda az Instagram-képeidre, akkor könnyen a cenzúra áldozatává válhatsz.

10 jel, hogy a barátod már többet szeretne tőled, mint barátzóna

Barátzóna vagy van esélyed többre is? Úgy érzed, a barátod egy ideje másképpen közelít hozzád? A cikk segíthet eligazodni, hányadán álltok egymással.

Az új Versace-kampány az internet erejére fókuszál J. Lo-val a főszerepben

Jennifer Lopez és Kendall Jenner a Versace új kampányában szerepelnek.

Mutatunk 10 olcsó és környezetbarát háztartási trükköt

Végre rászántad magad a takarításra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már a gumikesztyűt is felhúztad, amikor rájössz, hogy kifogyott az a bizonyos tisztítószer?

ez is érdekeltéged
<3