Butch Marion egy TikTok-videónak köszönheti, hogy 82 évesen nyugdíjba tudott vonulni.

Rory McCarty ellátogatott egy boltba, ahol megismerkedett Butch Marionnal, aki pénztárosként dolgozott az üzletben. Aztán úgy döntött, a közösségi média segítségével megpróbálja elérni, hogy a 82 éves férfi nyugdíjba vonulhasson, írja24.hu.

Marion eredetileg a General Motorsnál dolgozott, de miután onnan nyugdíjba ment, ex-felesége férjének ápolásában segédkezett, majd miután a férfi meghalt, volt párját ápolta. Az ő halála után pedig arra kényszerült, hogy újra munkába álljon. 

McCarty egy TikTok-videóban mesélte el a bácsi történetét, és indított egy adománygyűjtést a GoFundMe nevű oldalon. A videó többmilliós nézettséget ért el, és ötezer jóakaró közreműködésével 124 ezer dollárt (több mint 45 millió forintot) gyűjtöttek össze neki. 

@bug_boys 82yr old Butch still putting in work. Has anybody seen the videos where a guy raised 180g's to help an 82 yr old walmart employee retire. We ought to do that for Butch. Who would donate? #fyp #foryou #foryoupage #walmart #gofundme ♬ original sound – BugBoys

A keményen dolgozó férfinek így már elegendő pénze van egész hátralevő életére, és arra is jut, hogy elutazzon Floridába a gyerekeihez és unokáihoz, tehát abba tudja hagyni a munkát. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet