ByeAlex közösségi média-oldalán panaszolta el, hogy egy hazai burgerezőcégtől rendelt, és hideg hamburgert szállítottak ki neki, miután összekötözték az ételt a hideg üdítőjével.

ByeAlex a Pesti Pipi étteremláncot megnevezve panaszolta el, hogy hideg volt a kiszállított burgere, a kritikára végül az étterem is válaszolt, írjaBlikk

„Kedves Alex, az is elképzelhető, hogy egy munkatársunk a 297. megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel, lélekkel kiszolgálni. Vagy az is, hogy a futár cég több címet visz ki (ami tőlünk független), és kihűl közben. De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád. És persze, elnézést a hibáért” – írta az étterem a poszt kommentszekciójában.

A burgerező válasza nem hallgattatta el a zenészt, egy újabb posztban reagált, amit a Blikk szemlézett

A zenész a személyeskedést és azt kritizálta válaszában, hogy a cég a futárra kente az egészet. “Tudjátok, 2020ban, emlékszem rá, mikor sok becsületes vendéglátó (még barátom is) bezárt. Nehezen maradtak meg a cégek a piacon, és sokakat csak a házhoz szállítás lehetősége mentett meg. Nem tudom, ti léteztetek-e akkor. Ritkán burgerezem. Mi akkor egy évig nem zenélhettünk. Nem volt tv műsor, semmi, ami az én életem volt. Sokan rosszindulattal azt mondták, menjek kapálni. Nem mentem. (…) Azt tanácsolom, hogy ennél tényleg legyetek egy vásárlótokkal szívesebbek meg lelkesebbek, nehogy végül el kelljen menni kapálni…”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet