ByeAlex csúnyán “Kovács Ákosozott” egyet: nem érezné magát férfinak, ha párjának dolgoznia kéne

Az X-Faktor mentora, ByeAlex érdekes interjút adott: mintha rá akart volna kontrázni Kovács Ákosra.

Emlékszünk még a 2015-ös Kovács Ákos-féle női princípiumról szóló interjúra? Elevenítsük fel, ha nem!

Ákos: A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyit keressenek mint a férfiak

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Az egykori Echo TV-ben Kadarkai Endre beszélgetett a Fidesz popikonjával.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak – én így érzem[/perfectpullquote]

– mondta az énekes, majd Kadarkai visszakérdezett: “mi a dolguk a nőknek”? Kovács Ákos el is mondta, aki szerint “mondjuk, a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni.”

A kormány kedvenc előadói, Ákos, Nagy Feró, Mága Zoltán elég jól kerestek tavaly

Megéri a NER kedvenc előadójának lenni. Mind Kovács Ákos, mind Mága Zoltán, mind Nagy Feró szépen zárta a tavalyi évet bevétel szempontjából. A Napi.hu összeszedte, mennyit kereshetett Kovács Ákos, Mága Zoltán és Nagy Feró, akiről köztudott, a kormány kegyeltjei. előadók fizetése

Kadarkai kíváncsi volt, Kovács szerint a kettő kizárja-e egymást.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon úgy tűnik, igen. Hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogy ha vezető állású nem tudom, ki vagy, nem ‘tom, hány forintért[/perfectpullquote]

– mondta Kovács. Erre a “vonatra” szállt fel legutóbb ByeAlex is. A Viasat3 csatorna Lakástalkshow című műsorában az X-Faktor mentora kijelentette, hogy nagyon konzervatív a négy fal között.

byealex x faktor
ByeAlex, az X-Faktor mentora / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs/24.hu

Úgy véli, a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Az ő elképzelt családjában ő hozza a pénzt, csinálja a karriejét, a felesége viszont nem dolgozik. “Ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babákra, főz, megyünk nyaralni, amit akar” – fejtegette a zenész Lovász Lászlónak.  Azt mondta, nem is érezné magát férfinak, ha párjának dolgoznia kéne.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az a baj, hogy mindegyik többre vágyik. Akarják ezt is, de azért szeretnének 0-24-ben karriert építeni, mert különben értéktelenek. Pedig szerintem a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez az érték. Ha a feleségemnek alkalmazottnak kellene lennie valahol, úgy, hogy én dalszerző vagyok és tévében szerepelek, tehát alapvetően jó egzisztenciám van, és ha mégis ide kerülne a sor, akkor kudarcot vallottam az életemben[/perfectpullquote]

– mondta.

NKA: Nőügyekkel nem foglalkozom, avagy semmittevés ByeAlex és Majka kollabja kapcsán / ContextUs

Két éve tudják a rajongók, hogy ByeAlex nem csak szelíd, bölcsész fiú tud lenni. A Senkise nevű új formációjában szembe köpi korábbi imidzsét. A Majkával közös kollab, az u, u, u durván leverte a biztosítékot, nem csak a fanoknál. Az NKA pedig nem csendesítette a kedélyeket.

Azt is hozzátette, hogy az erős nőket szereti, akiknek van tartásuk, okosak, szorgalmasak. Nem szereti „a bénákat meg az ingyenélőket”.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból