Az X-Faktor mentora, ByeAlex érdekes interjút adott: mintha rá akart volna kontrázni Kovács Ákosra.

Emlékszünk még a 2015-ös Kovács Ákos-féle női princípiumról szóló interjúra? Elevenítsük fel, ha nem!

Ákos: A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyit keressenek mint a férfiak

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Az egykori Echo TV-ben Kadarkai Endre beszélgetett a Fidesz popikonjával.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak – én így érzem[/perfectpullquote]

– mondta az énekes, majd Kadarkai visszakérdezett: “mi a dolguk a nőknek”? Kovács Ákos el is mondta, aki szerint “mondjuk, a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni.”

A kormány kedvenc előadói, Ákos, Nagy Feró, Mága Zoltán elég jól kerestek tavaly

Megéri a NER kedvenc előadójának lenni. Mind Kovács Ákos, mind Mága Zoltán, mind Nagy Feró szépen zárta a tavalyi évet bevétel szempontjából. A Napi.hu összeszedte, mennyit kereshetett Kovács Ákos, Mága Zoltán és Nagy Feró, akiről köztudott, a kormány kegyeltjei. előadók fizetése

Kadarkai kíváncsi volt, Kovács szerint a kettő kizárja-e egymást.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon úgy tűnik, igen. Hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogy ha vezető állású nem tudom, ki vagy, nem ‘tom, hány forintért[/perfectpullquote]

– mondta Kovács. Erre a “vonatra” szállt fel legutóbb ByeAlex is. A Viasat3 csatorna Lakástalkshow című műsorában az X-Faktor mentora kijelentette, hogy nagyon konzervatív a négy fal között.

Byealex X Faktor
Byealex, Az X-Faktor Mentora / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs/24.Hu

Úgy véli, a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Az ő elképzelt családjában ő hozza a pénzt, csinálja a karriejét, a felesége viszont nem dolgozik. “Ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babákra, főz, megyünk nyaralni, amit akar” – fejtegette a zenész Lovász Lászlónak.  Azt mondta, nem is érezné magát férfinak, ha párjának dolgoznia kéne.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az a baj, hogy mindegyik többre vágyik. Akarják ezt is, de azért szeretnének 0-24-ben karriert építeni, mert különben értéktelenek. Pedig szerintem a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez az érték. Ha a feleségemnek alkalmazottnak kellene lennie valahol, úgy, hogy én dalszerző vagyok és tévében szerepelek, tehát alapvetően jó egzisztenciám van, és ha mégis ide kerülne a sor, akkor kudarcot vallottam az életemben[/perfectpullquote]

– mondta.

NKA: Nőügyekkel nem foglalkozom, avagy semmittevés ByeAlex és Majka kollabja kapcsán / ContextUs

Két éve tudják a rajongók, hogy ByeAlex nem csak szelíd, bölcsész fiú tud lenni. A Senkise nevű új formációjában szembe köpi korábbi imidzsét. A Majkával közös kollab, az u, u, u durván leverte a biztosítékot, nem csak a fanoknál. Az NKA pedig nem csendesítette a kedélyeket.

Azt is hozzátette, hogy az erős nőket szereti, akiknek van tartásuk, okosak, szorgalmasak. Nem szereti „a bénákat meg az ingyenélőket”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.