ByeAlex durván kiakadt közösségi média-oldalán, miután megtudta, valaki az ő nevével csalt ki pénzt egy követőjéből.

ByeAlex Instagram-sztorijában mesélte el, hogy valaki egy kamuprofillal 400 ezer forintot csalt ki egy követőjéből, írjaBlikk

A rajongó egy születésnapi köszöntést kért az énekestől, vagyis a róla készült kamu oldal üzemeltetőjétől, akinek el is utalta a busás összeget. 

“Hú srácok! Én ilyen szülinapi f*szságokat soha nem csináltam, pláne nem pénzért! Mélységesen megvetem azokat, akik ilyenben egyáltalán részt vesznek, hogy fenntartsák ennek az “intézményét”…” – kezdte bejegyzését.

Pláne azokat, akik meg másokat vernek át hamis személyazonossággal, például az enyémmel! Ne legyetek már ennyire k*rvára megvezethetők!

– írta ByeAlex, majd hozzátette: “Mit tegyél? Pl. jelentsd az illetőt, gondolom tudod, milyen számlaszámra utaltad…És ilyet RÓLAM ne gondoljatok, hogy én olyan ember vagyok, aki pénzért köszöntéseket meg esküvőket, f*szom tudja, milyen nyomiságokat művel…”

Legutóbb Kocsis Tibor hívta fel a követői figyelmét arra, hogy létrehoztak róla egy kamuprofilt, amit arra használnak, hogy kedves üzenetet írjanak a felhasználóknak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet