Hallgatom ByeAlex megírta első angol nyelvű dalát, mindezt a karantén...

ByeAlex megírta első angol nyelvű dalát, mindezt a karantén okozta

Promóció

ByeAlex nem tétlekedik a koronavírus-járvány okozta karantén idején sem. Instagramon jelentette be, hogy olyat tett, amit előtte biztosan nem csinált volna: megírta első angol nyelvű dalát.

Halmozza a -leg jelzőket

Promóció
- Advertisement -

Napjaink egyik legmegosztóbb könnyűzenei személyisége egyértelműen ByeAlex. A Kedvesem (2012) dallal befutott dalszerző-énekes sokat változott az elmúlt években. A bölcsész imidzset váltotta a kemény, szexista ByeAlex. A Senkise formációval, Majkával kollaborálva kiadta az u, u, u dalát, amit nagy felháborodást váltott ki három éve.

ByeAlex / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Azonban az is egyértelmű, hogy az egyik legpiacképesebb. Szinte nincs olyan dala YouTube-on, ami ne lenne milliós nézettségű. A Még mindig… száma 22 milliónál jár megtekintésben. És amint felrak egy-egy új szerzeményt, nem kell sokat várni, hogy elérje a videó az egymilliós megtekintést.

ByeAlex trollkodott Szabó Zsófi meztelen fotójával a Maradj haza magadnak! adásában

Az első epizódban Szabó Zsófi arról mesélt Dér Heninek, aki a karanténban párjával rajta van a babaprojekten, és ByeAlexnek, hogy szeretné kisfiát, Mendel t leszoktatni a pelenkáról. ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban.

Ráadásul több éve a magyar X-Faktor zsűrije, a legutóbbi szériában az ő mentoráltja nyerte meg a műsort Ruszó Tibor személyében.

Ha karantén, akkor angol nyelvű dal

A zenekara, a ByeAlex és a Slepp alig öt napja jelentette meg a Feküdj ide számát, amihez videóklip is készült, de máris itt egy újabb szerzemény. Ezúttal nem magyar, hanem angol nyelvű, és ez igen szokatlan a dalszerző-énekestől. Az Instagramon bejelentett, egyelőre címnélküli szám az első idegen nyelvű tőle. Mint írta, “sosem tettem volna, ha most nem egy otthonülősebb időszak lenne.”

Hallgassatok bele! Pár hete megírtam és felénekeltem életem első angolnyelvű dalát. Sose tettem volna, ha most nem egy otthonülősebb időszak lenne. Hamarosan megosztom veletek. Érdekes cucc sztem. De most klip készül rá. Mi legyen szerintetek a projektnév? Nagyon hajlok a következőre SadIsHappy – LOW… Hogy tetszik a részlet? 🥀 = 🖤 ✋🏻= 🤬 #hamarosan

6,958 Likes, 81 Comments – 🥀₳₱Ʉ🥀 (@byealexittvan) on Instagram: “Hallgassatok bele! Pár hete megírtam és felénekeltem életem első angolnyelvű dalát. Sose…”

Hozzátette, hogy már készül a klip hozzá, és hamarosan megosztja a rajongóival. Sőt, kikéri a tanácsukat is a cím kapcsán, noha, mint írta, nagyon hajlik a SadIsHappy – Low elnevezésre.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3