ByeAlex nem tétlekedik a koronavírus-járvány okozta karantén idején sem. Instagramon jelentette be, hogy olyat tett, amit előtte biztosan nem csinált volna: megírta első angol nyelvű dalát.

Halmozza a -leg jelzőket

Napjaink egyik legmegosztóbb könnyűzenei személyisége egyértelműen ByeAlex. A Kedvesem (2012) dallal befutott dalszerző-énekes sokat változott az elmúlt években. A bölcsész imidzset váltotta a kemény, szexista ByeAlex. A Senkise formációval, Majkával kollaborálva kiadta az u, u, u dalát, amit nagy felháborodást váltott ki három éve.

Byealex Instagram Fekudj Ide Instagram X Faktor Scaled
Byealex / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs / 24.Hu

Azonban az is egyértelmű, hogy az egyik legpiacképesebb. Szinte nincs olyan dala YouTube-on, ami ne lenne milliós nézettségű. A Még mindig… száma 22 milliónál jár megtekintésben. És amint felrak egy-egy új szerzeményt, nem kell sokat várni, hogy elérje a videó az egymilliós megtekintést.

ByeAlex trollkodott Szabó Zsófi meztelen fotójával a Maradj haza magadnak! adásában

Az első epizódban Szabó Zsófi arról mesélt Dér Heninek, aki a karanténban párjával rajta van a babaprojekten, és ByeAlexnek, hogy szeretné kisfiát, Mendel t leszoktatni a pelenkáról. ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti és ettől az idénytől Dallos Bogi mint mentorok kapnak helyet a műsorban.

Ráadásul több éve a magyar X-Faktor zsűrije, a legutóbbi szériában az ő mentoráltja nyerte meg a műsort Ruszó Tibor személyében.

Ha karantén, akkor angol nyelvű dal

A zenekara, a ByeAlex és a Slepp alig öt napja jelentette meg a Feküdj ide számát, amihez videóklip is készült, de máris itt egy újabb szerzemény. Ezúttal nem magyar, hanem angol nyelvű, és ez igen szokatlan a dalszerző-énekestől. Az Instagramon bejelentett, egyelőre címnélküli szám az első idegen nyelvű tőle. Mint írta, “sosem tettem volna, ha most nem egy otthonülősebb időszak lenne.”

https://www.instagram.com/p/CAQpgTNBBHl/

Hozzátette, hogy már készül a klip hozzá, és hamarosan megosztja a rajongóival. Sőt, kikéri a tanácsukat is a cím kapcsán, noha, mint írta, nagyon hajlik a SadIsHappy – Low elnevezésre.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet