ByeAlex elmondta, mit gondol arról a pulóverről, ami azt a barátnőjével közös szelfit ábrázolja, amit az Instagram szexuális felajánlkozás miatt.

ByeAlex közösségi média-oldalán fejtette ki a véleményét arról, hogy sokaknak nem tetszett a 16 ezer forintos pulóver ötlete, írjaBlikk Rúzs.

“Most azzal lázít ellenem a bulvár,hogy fogtam magam, és összeraktam egy pulcsit a történet kapcsán, ami felkerült a zenekari online boltomba. És igen- ugyan nem én árazom be a termékeket, én csak kitalálom – 16 ezer forint körül van a cucc. 15.500, csak még vérlázítóbb kerekíteni… felfelé” – kezdte bejegyzését.

Engem nem lehet megállítani, hogy úgy gondolom, hogy igazam van, nem érdekel senki süketelése. Megtehetem. Másodszor: nem kötelező megvenni, még csak meggazdagodni sem ebből szeretnék.

“Meg amúgy is gazdag vagyok már, nemde? Harmadszor: az azért meg egy másik izgi kérdés, hogy a 16 ezer forint egy olyan összeg, amivel lázítani lehet itthon az embereket. Ezt sajnálom és szomorú. Ezutóbbi nem állt szándékomban” – tette hozzá a zenész.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet