Caitlin Fladager kanadai influenszer nyíltan vállalja, hogy rendszeresen füvet szív, akkor is, ha gyerekei körülötte vannak.

Miért lenne a füvezés más, mint amikor a szülők megisznak egy pohár bort esténként?

Caitlin Fladager fiatalon vált anyukává, tizennyolc sem volt, mikor először teherbe esett. Azóta két gyermek anyukája, és először bloggal, majd Instagrammal és TikTokkal szerezte meg a hírnevet.

Két évvel ezelőtt azzal haragította magára követőit, hogy elárulta, rendszeresen füvezik, miután lefektette a gyerekeket. Kanadában a marihuána legális, így a szokás nem ütközik törvénybe, de az influenszeranyuka követői mégis kiakadtak. Fladager azzal érvelt, hogy ez egyáltalán nem különbözik attól, hogy mások megisznak egy-két pohár bort esténként, írta a 24.hu.

Caitlin Fladager gyerekei imádják, hogy ilyenkor rendelhetnek a McDonald’s-ból

Caitlin gyerekkora óta küzd szorongással, tüneteit sokkal inkább enyhíti a fű, mint az alkohol. Volt idő, amikor alkoholba fojtotta bánatát, de annak nem lett jó vége. Elmondása alapján pont azok ítélik el legkeményebben a füvezésért, akik azt tanácsolták neki, hogy lazítson pár pohárkával.

Legújabb videójában elárulta, mostanában már nem mindig vár az altatásig, de a gyerekeknek nincs ezzel problémájuk. Sőt, külön élvezik, hiszen ilyenkor Fladager hajlandó a McDonald’s-ból rendelni, amit máskor nem szokott megengedni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet