Követem Sztárok Calvin Harris-t 2014-ben újra kellett éleszteni szívproblémája miatt

Calvin Harris-t 2014-ben újra kellett éleszteni szívproblémája miatt

Promóció

Calvin Harris nemrégiben posztolt egy 2014-ben történt halálközeli élményéről a Twitter-oldalán. Elmondása szerint újra kellett éleszteni. 

Régi történet

Promóció
- Advertisement -

Calvin Harris a Dancing Astronaut Twitter-bejegyzésére reagált, amiben egy fotó volt látható a 36 éves, skót DJ-ről, amint épp a Las Vegas-i Electric Daisy Carnival eseményén vesz részt. 

Calvin Harris szívrirtmuszavarban szenved / Fotó: Getty Images

Kommentjében elárulta, érdekes évet írt akkor. 2014-ben ugyanis újra kellett éleszteni, miután gondok akadtak szíve működésével, írja a Honey. 

Életmódbeli váltás

Harris abban az évben számtalan fellépést mondott le, még a MTV European Music Awards rendezvényén sem vett részt. A mulasztásokat azzal indokolta, hogy problémája van a szívével, és a események helyett inkább megpróbálja kideríteni gyógyíthatók-e a rendellenesség. Később kiderült, a DJ szívritmuszavarban szenved. A diagnózis következtében Calvin Harris lemondott az alkoholfogyasztásról, életvitelében jelentős változásokat eszközölt. Ezek nagy része hangulatilag is meghatározta az alkotót, a Summer slágere zenei pályafutásának egy fordulópontjának tekinthető. A BBC Radio-nak 2009-ben beszámolt turné közbeni alkoholfogyasztási szokásairól. A Jack Daniels üvegek mindig körülötte voltak, amik nagy befolyásolták munkáját és egészségét. 

A Sziget Fesztivál szervezője örülne a belga módszernek

Még március közepén közleményt adott ki a Sziget Fesztivál, ahol előrevetítették, lehetséges, hogy elmarad. Azonban a kormány múlt héten, április 30-án hozott rendelete alapján már hivatalossá vált. Mint ismert, 500 főnél nagyobb rendezvényt nem lehet megtartani.

A DJ-t idén, a 2020-as Sziget Fesztivál fellépői közt is láthattuk volna, ha a pandémia közbe nem szól. Sok más külföldi zenei eseményhez hasonlóan a Sziget is elmarad, a veszteségbe akár bele is rokkanhatnak a szervezők. A koronavírus okozta nehézségeket sok zenész otthoni koncertekkel próbálta enyhíteni. 

Promóció
ForrásHoney
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3