Hirdetés
Kezdőlap Követem Design Calvin Klein a Cápa előtt tiszteleg jövő évi tavaszi-nyári kollekciójával

Calvin Klein a Cápa előtt tiszteleg jövő évi tavaszi-nyári kollekciójával

Raf Simons kedd este mutatta be a Calvin Klein legfrissebb kollekcióját New Yorkban. A 2019 tavasz-nyári darabok divatbemutatója megidézte a Cápa filmtörténeti klasszikusát.

A Calvin Klein show-ján a tér úgy volt kialakítva, hogy azt az érzetet keltse, víz alatt vagyunk. Megtörő hullámok és úszó emberek képeit vetítették a falakra és a kifutóra. 

High tide: a first look at the set of tonight’s #Spring2019 #CALVINKLEIN #205W39NYC runway show, inspired by the classic American film JAWS. See the highlights on IGTV. #calvinkleinlive TM & © Universal Studios.

18.4k Likes, 42 Comments – CALVIN KLEIN (@calvinklein) on Instagram: “High tide: a first look at the set of tonight’s #Spring2019 #CALVINKLEIN #205W39NYC runway show,…”

A modellek egy része bőr és neoprén búvárruhát viselt. A többiek fénylő arccal és mellkassal jelentek meg, mintha éppen most jöttek volna ki az óceánból és kifeküdnének a napra száradni. A zene is a témának megfelelő volt, lassú, pulzáló techno szólt.

#OlivierRizzo styles #CALVINKLEIN #205W39NYC #RafSimons #PieterMulier #MatthieuBlazy #calvinkleinlive #HairByGuido #makeupbypatmcgrath casting #AshleyBrokaw

No Description

Raf Simons kifejezett célja volt a Cápa című film megidézése.

A tengerparton ott van a szépség hihetetlen eszméje, de a szárazföld és az óceán közötti feszültség is, az az érzés, amikor két világ találkozik, s talán egymásnak feszül  

– írta Simons a show műsorfüzetébe. Majd hozzátette: “A váratlanság érzete – egyfajta kísértés, amire számomra a Cápa tökéletes példa.”

A show többi része is az óceán témájához és a Cápához kapcsolódott.

A ruhákat többek között Kaia Gerber, Stella Tennant és Yasmin Le Bon modellek mutatták be.

Az első sort csupa híresség foglalta el. Ott volt A$AP Rocky, Millie Bobby Brown, Noah Scnhapp, Saoirse Ronan, Jake Gyllenhaal, Laura Dern és Jeff Goldblum.

🤔 🤔 thinking abt school tmrw like.. #nyfw #calvinklein

554.3k Likes, 4,426 Comments – 🌍Noah Schnapp🎥 (@noahschnapp) on Instagram: “🤔 🤔 thinking abt school tmrw like.. #nyfw #calvinklein”

Hirdetés
Inline
Inline