Raf Simons kedd este mutatta be a Calvin Klein legfrissebb kollekcióját New Yorkban. A 2019 tavasz-nyári darabok divatbemutatója megidézte a Cápa filmtörténeti klasszikusát.

A Calvin Klein show-ján a tér úgy volt kialakítva, hogy azt az érzetet keltse, víz alatt vagyunk. Megtörő hullámok és úszó emberek képeit vetítették a falakra és a kifutóra. 

High tide: a first look at the set of tonight’s #Spring2019 #CALVINKLEIN #205W39NYC runway show, inspired by the classic American film JAWS. See the highlights on IGTV. #calvinkleinlive TM & © Universal Studios.

No Description

A modellek egy része bőr és neoprén búvárruhát viselt. A többiek fénylő arccal és mellkassal jelentek meg, mintha éppen most jöttek volna ki az óceánból és kifeküdnének a napra száradni. A zene is a témának megfelelő volt, lassú, pulzáló techno szólt.

#OlivierRizzo styles #CALVINKLEIN #205W39NYC #RafSimons #PieterMulier #MatthieuBlazy #calvinkleinlive #HairByGuido #makeupbypatmcgrath casting #AshleyBrokaw

No Description

Raf Simons kifejezett célja volt a Cápa című film megidézése.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] A tengerparton ott van a szépség hihetetlen eszméje, de a szárazföld és az óceán közötti feszültség is, az az érzés, amikor két világ találkozik, s talán egymásnak feszül   [/perfectpullquote]

– írta Simons a show műsorfüzetébe. Majd hozzátette: “A váratlanság érzete – egyfajta kísértés, amire számomra a Cápa tökéletes példa.”

A show többi része is az óceán témájához és a Cápához kapcsolódott.

A ruhákat többek között Kaia Gerber, Stella Tennant és Yasmin Le Bon modellek mutatták be.

Az első sort csupa híresség foglalta el. Ott volt A$AP Rocky, Millie Bobby Brown, Noah Scnhapp, Saoirse Ronan, Jake Gyllenhaal, Laura Dern és Jeff Goldblum.