Nagy meglepetést okozott Cameron Diaz a rajongóinak: a 47 éves színésznő, aki 2015-ben házasodott össze a nála jó pár évvel fiatalabb Benji Maddennel, az Instagram-oldalán tudatta, hogy megszületett első gyermekük.

A babáról annyit lehet tudni, hogy egy cuki kislány és a Raddix Madden nevet kapta, ennél többet Cameronék nem szeretnének egyelőre elárulni róla.

Cameron Diaz Gyermeke
Cameron Diaz / Fotó: Getty Images

“Igazán boldognak, áldottnak és hálásnak érezzük magunkat, hogy az új évet azzal a bejelentéssel indíthatjuk, hogy megszületett a kislányunk, Raddix Madden. Azonnal a szívünkbe zártuk, teljessé tette a családunkat. Miközben örömmel osztjuk meg a hírt, erős indíttatást érzünk rá, hogy megvédjük a csöppség privát szféráját. Ezért nem mutatunk képet és nem osztunk meg egyéb részleteket azon kívül, hogy tényleg nagyon cuki” – olvasható Cameron Diaz bejegyzésében, amit férje is megosztott a saját oldalán.

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

No Description

A gólyahír mellett a pár nagyon boldog új évet kívánt mindenkinek.

Cameron Diaz néhány évvel ezelőtt úgy döntött, elvonul a nyilvánosság elől, az új jövevény érkezése egészen váratlanul ért mindenkit. Úgy tűnik, már el is indultak a találgatások: a gólyahírrel együtt a DailyMail megosztott egy november végén készült fotót, melyen a színésznő szűk farmerben látható – a lap azt feltételezi, hogy a csecsemőt béranya szülhette vagy adoptálták. Hogy ebből mi igaz, egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet