Camila Cabello: hallgasd meg a történelmet író dalt élőben!

A kubai születésű Camila Cabello lett az első olyan női előadó, akinek egy dala elérte az 1 milliárd streamet a Spotify oldalán. A még mindig csak 21 esztendős szupersztár ennek örömére egy ajándékkal lepte meg rajongóit, ami mi más lehetne, mint a rekorder Havana élő változata!

A felvétel Cabello kisasszony telt házas, londoni koncertjén készült, mikor a Never Be The Same turné keretén belül az O2 Academy Brixtonban lépett fel, hogy bemutassa debütáló szólóalbuma, a Camila dalait. Az irtózatosan nagy slágerré váló Havana élő változatát az énekesnő hálája jeléül nyújta át rajongóinak – a Camilizereknek –, akiknek a támogatása nélkül nem érhette volna el a mérföldkövet jelentő 1 milliárd meghallgatást.

Fogadjátok szeretettel a Havana dalomat Londonból!” – tette közé Camila Cabello a közösségi oldalán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A Never Be The Same turné az életem egyik fontos állomása volt, és ezek az élő showk egyikei azoknak a dolgoknak, amikre a legbüszkébb vagyok a pályafutásom során.[/perfectpullquote]

Camila Cabello Havana című dala itthon is minden létező babért learatott, az összes slágerlistán a csúcsra jutott.

Camila Cabello – Havana (Live – Audio)

“Havana (Live)” available at Spotify: http://smarturl.it/HavanaLive/spotify Apple Music: http://smarturl.it/HavanaLive/applemusic iTunes: http://smarturl.it/…

MAHASZ Rádiós Top 40 játszási listáján már 44 hete megtalálható. Debütáló lemeze, a Camila pedig a 15. helyen zárt a MAHASZ albumokat tömörítő listáján.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból