Camp Mars – Táborozz a Thirty Second to Mars-szal!

Hamarosan kezdetét veszi a jegyelővétel a legtöbb és legnagyobb hazai és nemzetközi fesztiválra. Ha még nem vagy biztos benne, hová menj bulizni, de bármilyen ország szóba jöhet, van egy jó ajánlatunk számodra.

Szereted Jared Letót? Na, és a Thirty Seconds to Mars-szal hogy állsz? Ha mindkettőre hevesebben kezdett verni a szíved, csak egy dolgot tehetsz, mint részt venni a Camp Marson!

A banda frontembere, Jared Leto a minap megosztotta a háromnapos esemény beharangozójának videóját, amely augusztus 12-14. között kerül megrendezésre Malibuban.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A hatalmas tábor, mely telis-tele van az együttes rajongóival, rengeteg lehetőséget rejt magában. Letoék, amellett, hogy a kötetlen bulizásra is kellő mennyiségű időt szántak, olyan programsorozatot állítottak össze a rajongóknak, hogy azok semmiféle téren ne szenvedjenek hiányt. Míg este a koncerteké a főszerep, napközben jógázhatnak, hegyet mászhatnak, meditálhatnak, íjászkodhatnak, valamint zenei workshopokon vehetnek részt a táborozók.

A jegyértékesítés február 1-jén indul az Adventures in Wonderland weboldalán.

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet