Fesztivál A fesztivál, ahol néhány nap alatt egy egész évet...

A fesztivál, ahol néhány nap alatt egy egész évet bepótolhatsz

Promóció

A Campus Fesztivál minden évben meglépi a határait, és talán ez annak is köszönhető, hogy akar fejlődni. Idén, 2019-ben nem maradhatnak el a nagy nevek, de sokan az igazi fesztiválélmény miatt nem hagyná ki a fesztet. És az sem elhanyagolható, hogy a Campus ideje alatt egy egész évet be lehet pótolni.

Promóció
- Advertisement -

Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja egyértelműen a Campus Fesztivál, amely 2019-ben is hozni fogja a kötelezőt vélhetően: az élményt. Tíz élőzenei színpaddal rukkolnak elő, és idén is nagy hangsúlyt fektetnek a kulturális programokra.

A legnagyobb nevek egyértelműen a Limp Bizkit, Alan Walker, Willy William. Azonban van valami, ami különlegessé teszi a Campus Fesztivált: egész évet tudunk bepótolni néhány nap alatt.

Campus Fesztivál 2019-ben is / Fotó: MTI

Amire évközben várunk – az alternatív és könnyűzenei zenekarok/előadók egy-egy koncertje –, azt most a Campus szolgáltatja, hiszen szinte minden fontos szereplő fellép. A National Instruments névre keresztelt nagyszínpadon a legnagyobb magyar húzóneveket találhatjuk: Majka, Halott Pénz, Punanny Massif, Kowalsky meg a Vega, Horváth Tamás, Honeybeast, The Carbonfools, AWS, Rúzsa Magdolna, Kelet Brass Band, Intim Torna Illegál, Fatal Error és a debreceni Tankcsapda.

Halott Pénz – Amikor feladnád

” Kövess minket Instagramon vagy Facebookon! ” https://www.facebook.com/HalottPenzOfficial https://www.instagram.com/dedmani https://www.instagram.com/markjarai https://www.instagram.com/barnibo https://www.instagram.com/djvenom1200 https://www.instagram.com/matyas.vrga https://www.instagram.com/nindzsagram ———————————————————— Videoklip: Blind Media Koncepció: Marsalkó Dávid Rendező: Pallag Péter Vágó: Tímár Benjámin Felvételek: Fűrész Zsolt, Orbán Péter, Blind Media, Music Channel zene: MdL x Mantra, Marsalkó Dávid szöveg: Marsalkó Dávid Vokál: Szécsi Böbe mix, master: Monkeyneck ének felvételek: Supersize Recording Dalszöveg: Én ott leszek, mikor feladnád Amikor a fejedet lehajtanád Én már nem hagylak el mert az életem Összenőtt veled, teljesen.

A “B” nagyszínpadon pedig folytatódik a lista, hiszen nem elég a húzónevekből, ugye? Olyan zenekarok és előadókat találunk itt, mint Quimby, 30Y, Magashegyi Underground, Margaret Island, Elefánt, Irie Maffia, Wellhello vagy épp a nemrég újra összeálló Subscribe.  De ott lesz az idei Nagy-Szín-Pad győztese, a Useme is.

USEME: Szépen épül a zenekar közönsége – Interjú / ContextUs

Az első lemez összerakására igencsak kevés időnk volt, mindössze 3 hónap alatt kellett elkészülnünk vele. Akkor minden ötletből számot “kellett” készítsünk. Most volt egy csomó dalkezdeményünk, és azokból válogattuk ki a leginkább egymáshoz illő, és legsokoldalúbb témákat. Úgy, hogy túl vagyunk már 2 turnén és 2 fesztiválszezonon, számos visszajelzést kaptunk, és a Vil ágvevő is 1 éves lett.

A Pepsi Music Hall színpadán az elektronikus és a hiphop műfaja kerül előtérbe Krúbi, Deniz, Andro, Pixa vagy épp a Cloud9+ által. Az Aréna sátorban pedig a keményebb rock szerelmesei pogózhatnak a Supernem, a The Grenma, a Lord, a Depresszió vagy akár Deák Bill Gyula koncertjén.

Esti Kornél: „Nem tudunk és nem is akarunk kibújni a saját bőrünkből”

ContextUs: November elején jelent meg ötödik nagylemezetek Eltűnt idő címmel. A november 16-17-i lemezbemutató koncertre még az album megjelenése előtt minden jegy elkelt. Mikor döntöttetek úgy, hogy a duplából tripla lemezbemutatót tartotok? Lázár Ágoston: Eleinte két estét terveztünk, és november elején – két héttel a koncert előtt – kiderült, hogy elkelt az összes jegy.

A Fénytoron Pódiuma az underground, alternatív vonalat képviselő rajongók helyszíne, nem kérdés. Ivan and the Parazol, Esti Kornél, Lóci játszik, Szabó Benedek és a Galaxisok, Csaknekedkislány, Middlemist Red, Blahalouisiana, Péterfy Bori és a Love Band – ők biztosan ott lesznek. De külföldi nagy név is fellép a Fénytoron Pódiumon, mégpedig Alice Phoebe Lou, a jazzy indie rock képviselője. És mivel indie színpadról van szó, így Indieland party sem maradhat el.

Alice Phoebe Lou – Something Holy (official video)

First single of new album ‘Paper Castles’ – out worldwide 8th March 2019 A film by Manners Studio (manners.studio) Roberto Colombo Kent Andreasen Alex Pankiv-Greene Animation : Adam Black Simeon Van Den Bergh Producer : Taina Moreno Production Assistant : Manolo Bayonas Make up : Victoria Reuter Set & Flowers

Azért is üde színfolt a Campus Fesztivál a magyar piacon, mert tényleg próbál mindenki kedvére tenni, és ezt a legmagasabb színvonalon. A retro szerelmeseinek ott lesz az OTP Házibuli színpad, a táncház kedvelőinek a #HelloHungary pódium, a folk rajongóinak pedig a Nádudvari Gasztroszínpad. A feltörekvő zenekaroknak is nagy lehetőség a Campus, hiszen a Hangfoglaló színpadán lehetőséget kapnak több tíz ezer ember előtt fellépni.

Ricsárdgír: Mága Zoltánról és Ludacris-ről is dalt fog írni a zenekar / ContextUs

Márton Dániel: Szerettem volna egy olyan zenekarnevet, ami jól hangzik, és nem létezik még. Paál László: Kicsit amerikai hangzása van. EZ AZÉRT JÓ, MERT AZT HIHETIK, HOGY ROCHESTERIEK VAGYUNK. PL: Szeretnénk fellépni a Miami Ultra Fesztiválon, és már készül a szobor rólunk. MD: Ez a szobor a Margit Híd közepén lesz, vagy a végén.

Ott lesz az OHNODY, Black Bartók, Satellites, Slow Village, Árnyéknyúl, Hanoi, a debreceni Flexible Juice, de az ismertebb Ricsárdgír és a Dope Calypso is.

A Nagyerdei stadion, amely a fesztivál egyik legfőbb helyszíne / Fotó: A Campus hivatalos Facebook-oldala

Arról nem is beszélve, hogy a KULTer.hu már több éve színvonalas programokkal várja a fesztiválozókat, amelynek egyik legizgalmasabb eleme, amikor a magyar zenei élet legnagyobbjaival beszélgetnek, így hozva közelebb a rajongókhoz őket. És persze a színház sem maradhat el a debreceni Csokonai Színház által

A teljes programtábláért látogass el a július 17-től 20-ig tartó Campus hivatalos weboldalára!

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3