Candice Kloss OnlyFans-modellként dolgozik, de kiemelkedően magas az intelligencia szintje, és ezt elvárja a randipartnereitől is, ezért IQ-tesztet töltet ki velük.

Candice Kloss OnlyFans-modell az első randin IQ-tesztet töltet ki a férfiakkal, és aki átlagon alul teljesít, azzal nem megy bele a következő találkozóba, írja24.hu

Ezt azzal magyarázza, hogy nem akarja pazarolni az idejét, és ő csak olyannal akar randizni, akivel tud kapcsolódni. „Biztos akarok lenni abban, hogy megéri elmenni velük egy második randevúra. Sok vonzó férfi van, de ha nem intelligens, akkor semmit sem ér”.

A modell Mensa-tag, vagyis a magas intelligenciájú emberek egyesületének tagja. Az IQ-ja 136, alig marad el a 140-től, amitől már zseniként hivatkoznak az emberre. 

Kloss randipartnere akkor sem lélegezhetnek fel, ha átmennek az IQ-teszten, ugyanis azt is elvárja, hogy a férfi jártas legyen közügyekben, gazdaságban és tudományban. A lány korábban arról beszélt, hogy a legtöbb férfit megrémíti a magas intelligenciája, vagy a kinézete alapján ítélik meg őt. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet