Cara Delevingne új filmjében, a Her Smellben egy punkrockbanda egyik tagját, Crassie Cassie-t játssza. Az Instagramján műhónaljszőrrel promózza az alkotást, írja a DesignTaxi.

Hirdetés

A szupermodell és színész az Instagram-oldalán megosztott néhány fényképet magáról a Her Smell-jelmezében, hónaljszőrben. Ahogy Cara Delevingne elmagyarázta, valójában parókák láthatók a képen, ugyanis a természetes szőrt korábban lézeres úton eltávolíttatta.

Have you seen/ smelt it yet? @hersmellmovie @alexrossperry 📸 by @cassblackbird

565.9k Likes, 2,975 Comments – Cara Delevingne (@caradelevingne) on Instagram: “Have you seen/ smelt it yet? @hersmellmovie @alexrossperry 📸 by @cassblackbird”

A legtöbb rajongó dicsérte Delevingne-t a bátor fotók megosztásáért, de néhányan láthatóan nincsenek hozzászokva a hónaljszőr látványához a közösségi médiában. Pár Instagram-felhasználó hányós emojival fejezte ki idegenkedését.

A szülés utáni testet ünnepli a brit kampány: mindenki úgy szép, ahogy van

A #BodyProudMums nevű kampány képein szülés utáni nők láthatók gyermekeikkel. A fotókat nem restaurálták. Céljuk, hogy a valóságot mutassák be. Ugyanúgy, mint a fiatal tini lányoknak, a szülő nőknek is megvannak testükkel kapcsolatos aggályaik. Korunk divattrendje pedig nemhogy segítene, hanem csak fokozza szorongásukat.


Volt, aki Cara Delevingne és a nők védelmére kelt a negatív kommentekkel szemben.

Vicces, ahogy a társadalom azt kódolja az emberekbe, hogy egy természetes vonás a női testen undorító

– írja egy hozzászóló.

I never thought I would need armpit hair again after getting laser… I was wrong. Introducing ARMPIT WIGS! Thoughts? 📸 by @cassblackbird @hersmellmovie @alexrossperry

1m Likes, 7,963 Comments – Cara Delevingne (@caradelevingne) on Instagram: “I never thought I would need armpit hair again after getting laser… I was wrong. Introducing…”

Cara Delevingne számított valamilyen negatív reakcióra, valószínűleg ezért töltötte fel a képeket a második helyre. Mindenesetre ezzel a “kampánnyal” az egészséges feminizmus mellett állt ki és a Her smell filmjét is népszerűsítette.

Hirdetés