Cara Delevingne szupermodell hónaljparókákkal hirdeti az új filmjét

Cara Delevingne új filmjében, a Her Smellben egy punkrockbanda egyik tagját, Crassie Cassie-t játssza. Az Instagramján műhónaljszőrrel promózza az alkotást, írja a DesignTaxi.

A szupermodell és színész az Instagram-oldalán megosztott néhány fényképet magáról a Her Smell-jelmezében, hónaljszőrben. Ahogy Cara Delevingne elmagyarázta, valójában parókák láthatók a képen, ugyanis a természetes szőrt korábban lézeres úton eltávolíttatta.

https://www.instagram.com/p/BwZlhvXA877/?utm_source=ig_embed

A legtöbb rajongó dicsérte Delevingne-t a bátor fotók megosztásáért, de néhányan láthatóan nincsenek hozzászokva a hónaljszőr látványához a közösségi médiában. Pár Instagram-felhasználó hányós emojival fejezte ki idegenkedését.

A szülés utáni testet ünnepli a brit kampány: mindenki úgy szép, ahogy van

A #BodyProudMums nevű kampány képein szülés utáni nők láthatók gyermekeikkel. A fotókat nem restaurálták. Céljuk, hogy a valóságot mutassák be. Ugyanúgy, mint a fiatal tini lányoknak, a szülő nőknek is megvannak testükkel kapcsolatos aggályaik. Korunk divattrendje pedig nemhogy segítene, hanem csak fokozza szorongásukat.


Volt, aki Cara Delevingne és a nők védelmére kelt a negatív kommentekkel szemben.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Vicces, ahogy a társadalom azt kódolja az emberekbe, hogy egy természetes vonás a női testen undorító[/perfectpullquote]

– írja egy hozzászóló.

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

Cara Delevingne számított valamilyen negatív reakcióra, valószínűleg ezért töltötte fel a képeket a második helyre. Mindenesetre ezzel a “kampánnyal” az egészséges feminizmus mellett állt ki és a Her smell filmjét is népszerűsítette.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból