Cardi B szokatlan módon jött rá, hogy öt Grammy-jelölést kapott

Cardi B-t idén öt kategóriában jelölték Grammy-díjra az Invasion of Privacy albumának köszönhetően. A hírt nem úgy tudta meg, mint azt gondolta volna.

Az Invasion of Privacy-t jelölték Az év legjobb lemeze, Az év legjobb albuma, Legjobb rap előadás és Legjobb rap album kategóriákban. Az ötödik jelölést a Maroon 5 Girls Like You daláért kapta Legjobb pop duo/csoport előadásért.

MTV EMA-díjátadón Camila Cabello, Nicki Minaj és Janet Jackson taroltak

A 2018-as díjátadót Spanyolországban, Bilbao városában rendezték meg novmeber 4.-én a Bilbao Exhibition Centre-ben. A zenei díjátadón a legismertebb előadókra szavazhattak a rajongók, már hetekkel a műsor előtt. Az est házigazdája az Oscar-díjra jelölt Hailee Steinfeld énekes-színésznő volt, akinek színpadi jelenléte MTV Europe Music Awards produkciók történetében egyik legerősebbnek bizonyult.

Az amerikai rapper októberben adta fel magát a rendőrségnek, amiért belekeveredett egy New York-i sztriptízbárban kitört verekedésbe. A Dazeddigital értesülése szerint éppen a tárgyalótermet hagyta el, mikor a riporterek tudatták vele a hírt.

A zeneipar és a #MeToo: ez történt a nőkkel a Grammyn

Bár az idei Grammy-díjátadó tele volt női hangokkal és azok üzeneteivel, úgy látszik, a zeneipar bort iszik, de vizet prédikál. A ceremónia előtt megkérték Lorde-t – aki egyébként az egyetlen női jelöltje volt az Év Albuma díjnak -, hogy csoportosan adjon elő szóló produkciója helyett.

A biztonságiakkal körbevett énekesnőnek nem volt lehetősége többet reagálni, mint hogy visszakiabáljon a paparazzinak. Az esetről készült videót megosztotta a Twitter-oldalán, „újrajátszásra van szükségem” felirattal.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból