Követem Közélet Cardi B szerint a legfontosabb, hogy Trump ne győzzön...

Cardi B szerint a legfontosabb, hogy Trump ne győzzön az amerikai elnökválasztáson

Promóció

Joe Biden és Cardi B az amerikai elnökválasztás kapcsán az ország legégetőbb problémáit vitatták meg egymással.

Furcsa pár

Promóció
- Advertisement -

Egészen furcsa párost hozott össze az Elle magazin egy bő negyedórás beszélgetés erejéig: a lap összehozta a rapper Cardi B-t és a demokraták elnökjelöltjét, Joe Bident. Az énekesnő nem csinált titkot abból, hogy a jelenlegi elnökből, Donald Trumpból más művészekhez hasonlóan neki is elege van, és az amerikai elnökválasztás legfontosabb céljának a jelenlegi elnök leváltását jelölte meg.

Cardi B és Joe Biden videócseteltek az ország ügyeiről / Fotó: Elle

A beszélgetés bemelegítő részében, miután Cardi B „lebájdenezte”, a 77 éves demokrata elnökjelölt közli, hogy Joe-nak hívják. Azt is elárulta, hogy 39 éves lánya, Ashley, aki egyébként nagy tisztelője a rappernek, kiskorában Joey B-nek szólította édesapját, ami valamiféle kapcsolódási pontot jelent kettejük között.

Taylor Swiftnek is elege lett Donald Trump morális fölény színleléséből

Minneapolisban jelenleg is tartanak a zavargások a hétfőn történt rendőri túlkapás miatt. George Floydot egy rendőrtiszt rángatta ki a kocsijából, miután meggyanúsították hamis pénzzel való fizetéssel, megbilincselték, majd perceken keresztül térdelt a tehetetlen férfi nyakán. Floyd 15 alkalommal kért segítséget és jelezte, hogy nem kap levegőt. A férfi a helyszínen hunyt el.

Ezután pedig belevágtak a közéleti témákba. Biden érdeklődött, hogy a 27 éves énekesnő számára mik a prioritások az idei elnökválasztáson.

Cardi B kifejtette, hogy elvárja az Egyesült Államok első emberétől, hogy átláthatóbb módon kezelje a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott intézkedéseket, és valós képet kíván kapni a helyzetről, írja a The Guardian. Az énekesnő szerint Trump folyamatosan hazudott a meghozott rendelkezésekről és a járvány terjedéséről, alábecsülte a helyzet súlyosságát, miközben már 170 ezer ember hunyt el a koronavírus miatt az USA-ban.

Nagyon szomorú, hogy egy világjárvány kellett ahhoz, hogy néhány embernek kinyíljon a szeme, és észrevegyék, miféle ember áll az ország élén

– tette hozzá Cardi B.

Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion [Official Music Video]

Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion Stream/Download – https://CardiB.lnk.to/WAP Subscribe for more official content from Cardi B: https://CardiB.lnk.to/S…

Az énekesnő többször megemlítette, hogy támogatja a Medicare for All elnevezésű társadalombiztosítási reformintézkedést, amely kiterjesztené a szövetségi szintű egészségügyi ellátást minden amerikai állampolgár számára. A javaslatot elsősorban a demokraták haladó része támogatja, az elnökválasztástól visszalépett Bernie Sanders egyik fő kampányígérete volt. Biden ennél egy visszafogottabb, költségkímélőbb változatot, az Affordable Care Act 2.0-t javasolja, valamint ingyenes állami egészségbiztosítási rendszert, amely több millió embernek jelentene hozzáférést az alapellátáshoz.

Amerikai elnökválasztás: amikor a 77 éves demokrata a fiatalokban bízik

Cardi B szóba hozta a faji egyenlőség kérdését is.

Nekünk, feketéknek nem együttérzésre és adományokra van szükségünk, hanem egyenlő jogokat követelünk

– vetette fel a Black Lives Matter mozgalom korában megkerülhetetlen kérdést.

Biden azt válaszolta, hogy nagyon sok minden megváltozott azóta, amióta 30 éves kora előtt bekerült a Szenátusba 1972-ben.

In 1 week .Thank you sooo much every Wap havers and any WAP lovers.Thankful and grateful for your support .Thank you @theestallion ….I’m thinking about doing something special I just gotta put it together.

No Description

 

„A fiatal generációk miatt optimista vagyok. Ti vagytok a legokosabb, a legképzettebb, előítéletektől leginkább mentes és legelkötelezettebb generáció a történelemben. Ti fogjátok elhozni a változást. Komolyan mondom! Nem csak kedveskedni akarok ezzel” – jelentette ki a demokrata jelölt.

Elég volt: a legnagyobb amerikai zenészek jóváhagyásukhoz kötnék dalaik politikai célokra történő felhasználását

A zenei élet olyan A-listás sztárjai, mint vagy Mick Jagger is aláírták azt a nyílt levelet, amely arra szólítja fel a politikusokat, hogy jelezzék a művészek felé, ha szerzeményeiket politikai célra kívánják felhasználni. Korábban számos zenész, együttes fejezte ki nemtetszését, amikor dalaikat választási rendezvényeken hallották viszont.

Donald Trump Biden véleménye szerint a gyűlöletet, előítéletet és a rasszizmust hirdeti, ami a fiatalok között nem nyerő stratégia.

Ez arról szól, hogy összeugrassza az embereket. Az oszd meg és uralkodj elvvel megosztja az embereket, és így nyer. A ti generációtok azonban változtat ezen

– tette hozzá a demokrata politikus, aki Billie Eilish-hez hasonlóan szorgalmazta, hogy minél több fiatal menjen el szavazni.

Az énekesnőnek múlt héten jelent meg Megan Thee Stallionnel közös száma, a WAP, amely rögtön a Billboard Hot 100 slágerlista élére került. A klip azonban Kylie Jenner jelenléte miatt botrányt kavart a rajongók körében.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3