Joe Biden és Cardi B az amerikai elnökválasztás kapcsán az ország legégetőbb problémáit vitatták meg egymással.

Furcsa pár

Egészen furcsa párost hozott össze az Elle magazin egy bő negyedórás beszélgetés erejéig: a lap összehozta a rapper Cardi B-t és a demokraták elnökjelöltjét, Joe Bident. Az énekesnő nem csinált titkot abból, hogy a jelenlegi elnökből, Donald Trumpból más művészekhez hasonlóan neki is elege van, és az amerikai elnökválasztás legfontosabb céljának a jelenlegi elnök leváltását jelölte meg.

Cardi B Joe Biden Beszelgetes
Cardi B És Joe Biden Videócseteltek Az Ország Ügyeiről / Fotó: Elle

A beszélgetés bemelegítő részében, miután Cardi B „lebájdenezte”, a 77 éves demokrata elnökjelölt közli, hogy Joe-nak hívják. Azt is elárulta, hogy 39 éves lánya, Ashley, aki egyébként nagy tisztelője a rappernek, kiskorában Joey B-nek szólította édesapját, ami valamiféle kapcsolódási pontot jelent kettejük között.

Taylor Swiftnek is elege lett Donald Trump morális fölény színleléséből

Minneapolisban jelenleg is tartanak a zavargások a hétfőn történt rendőri túlkapás miatt. George Floydot egy rendőrtiszt rángatta ki a kocsijából, miután meggyanúsították hamis pénzzel való fizetéssel, megbilincselték, majd perceken keresztül térdelt a tehetetlen férfi nyakán. Floyd 15 alkalommal kért segítséget és jelezte, hogy nem kap levegőt. A férfi a helyszínen hunyt el.

Ezután pedig belevágtak a közéleti témákba. Biden érdeklődött, hogy a 27 éves énekesnő számára mik a prioritások az idei elnökválasztáson.

Cardi B kifejtette, hogy elvárja az Egyesült Államok első emberétől, hogy átláthatóbb módon kezelje a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott intézkedéseket, és valós képet kíván kapni a helyzetről, írja a The Guardian. Az énekesnő szerint Trump folyamatosan hazudott a meghozott rendelkezésekről és a járvány terjedéséről, alábecsülte a helyzet súlyosságát, miközben már 170 ezer ember hunyt el a koronavírus miatt az USA-ban.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon szomorú, hogy egy világjárvány kellett ahhoz, hogy néhány embernek kinyíljon a szeme, és észrevegyék, miféle ember áll az ország élén[/perfectpullquote]

– tette hozzá Cardi B.

Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion [Official Music Video]

Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion Stream/Download – https://CardiB.lnk.to/WAP Subscribe for more official content from Cardi B: https://CardiB.lnk.to/S…

Az énekesnő többször megemlítette, hogy támogatja a Medicare for All elnevezésű társadalombiztosítási reformintézkedést, amely kiterjesztené a szövetségi szintű egészségügyi ellátást minden amerikai állampolgár számára. A javaslatot elsősorban a demokraták haladó része támogatja, az elnökválasztástól visszalépett Bernie Sanders egyik fő kampányígérete volt. Biden ennél egy visszafogottabb, költségkímélőbb változatot, az Affordable Care Act 2.0-t javasolja, valamint ingyenes állami egészségbiztosítási rendszert, amely több millió embernek jelentene hozzáférést az alapellátáshoz.

Amerikai elnökválasztás: amikor a 77 éves demokrata a fiatalokban bízik

Cardi B szóba hozta a faji egyenlőség kérdését is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nekünk, feketéknek nem együttérzésre és adományokra van szükségünk, hanem egyenlő jogokat követelünk[/perfectpullquote]

– vetette fel a Black Lives Matter mozgalom korában megkerülhetetlen kérdést.

Biden azt válaszolta, hogy nagyon sok minden megváltozott azóta, amióta 30 éves kora előtt bekerült a Szenátusba 1972-ben.

In 1 week .Thank you sooo much every Wap havers and any WAP lovers.Thankful and grateful for your support .Thank you @theestallion ….I’m thinking about doing something special I just gotta put it together.

No Description

 

„A fiatal generációk miatt optimista vagyok. Ti vagytok a legokosabb, a legképzettebb, előítéletektől leginkább mentes és legelkötelezettebb generáció a történelemben. Ti fogjátok elhozni a változást. Komolyan mondom! Nem csak kedveskedni akarok ezzel” – jelentette ki a demokrata jelölt.

Elég volt: a legnagyobb amerikai zenészek jóváhagyásukhoz kötnék dalaik politikai célokra történő felhasználását

A zenei élet olyan A-listás sztárjai, mint vagy Mick Jagger is aláírták azt a nyílt levelet, amely arra szólítja fel a politikusokat, hogy jelezzék a művészek felé, ha szerzeményeiket politikai célra kívánják felhasználni. Korábban számos zenész, együttes fejezte ki nemtetszését, amikor dalaikat választási rendezvényeken hallották viszont.

Donald Trump Biden véleménye szerint a gyűlöletet, előítéletet és a rasszizmust hirdeti, ami a fiatalok között nem nyerő stratégia.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez arról szól, hogy összeugrassza az embereket. Az oszd meg és uralkodj elvvel megosztja az embereket, és így nyer. A ti generációtok azonban változtat ezen[/perfectpullquote]

– tette hozzá a demokrata politikus, aki Billie Eilish-hez hasonlóan szorgalmazta, hogy minél több fiatal menjen el szavazni.

Az énekesnőnek múlt héten jelent meg Megan Thee Stallionnel közös száma, a WAP, amely rögtön a Billboard Hot 100 slágerlista élére került. A klip azonban Kylie Jenner jelenléte miatt botrányt kavart a rajongók körében.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.