Hallgatom Többen is követelik Kylie Jenner kivágását Cardi B és...

Többen is követelik Kylie Jenner kivágását Cardi B és Megan Thee Stallion WAP videóklipjéből

Promóció

Cardi B és Megan Thee Stallion legújabb száma, a WAP igazi sikerként robbant be a zeneiparba. Pár nap alatt 58 milliós nézettségre tettek szert az énekesnők, ám a rajongók mégsem voltak teljesen elégedettek azzal, hogy a klipben Kylie Jenner is feltűnt. 

A keselyű leszállt

Promóció
- Advertisement -

Cardi B és Megan Thee Stallion közös száma, a WAP csütörtökön debütált. A hivatalos videóklip mindössze néhány nap alatt 58 millió megtekintést cserkészett be a YouTube-on. Egyesek azonban igencsak kifogásolták, hogy a rappkirálynők mellett a sminkmester Kylie Jenner is feltűnik egy leopárdmintás ruhában.

A WAP album borítója / Fotó: Cardi B és Megan Thee Stallion

Már több mint 50 ezren aláírták a petíciót, melynek célja Kylie Jenner kivágása Megan Thee Stallion és Cardi B közös számának videóklipjéből. A felszólalók célja azonban, hogy legalább 75 ezer ember beleegyezését adja követelésüket illetően. Sokan nemcsak Jenner feltűnését, de a videóban való megjelenését is kifogásolták a Twitteren. 

A videó egészen addig volt tökéletes, amíg K(ylie Jenner – a szerk.) fel nem tűnt a színen. Legszívesebben elhajítottam volna a telefonomat


– írta Nini, a petíció egyik aláírója. Számos más felhasználó kifogásolta, hogy az énekesnők videójába a “kultúralopó gyarmatosító” belerondított. Volt azonban olyan rajongó is, aki Kylie Jennert keselyűnek nevezte, aki még a saját, igazi arcát sem ismeri fel.

Balhét balhé követ

Cardi B reagált a Kylie Jennert kritizáló bejegyzésekre. Elmondása szerint a videóban olyan nőket szerettek volna viszontlátni, akik színes egyéniségek, különböző háttérrel és jelentős befolyással rendelkeznek. 

Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion [Official Music Video]

Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion Stream/Download – https://CardiB.lnk.to/WAP Subscribe for more official content from Cardi B: https://CardiB.lnk.to/S…

Kylie Jennert többször vádolták azzal, hogy a fekete kultúra értékeit hamis módon használja fel. Mi több, egy 2015-ben történt fotózáson kiakadt, hogy a képeken a lebarnult bőre miatt eltűnik a kontraszt. Elmondása szerint nem akart senkit megsérteni, de világosabb bőrrel az árnyalatbeli különbségek is hangsúlyosabbá váltak a felvételeken, írja a Pop Culture. 

Az arab sejk 17 millió dollárért vette meg Kylie Jenner egykori otthonát

A Beverly Hills felett terpeszkedő hegyvonulatok magaslataiban fekszik Kylie Jenner mediterrán stílusú otthona, ami a napokban 17 millió dollárért kelt el. Az ingatlan nyilvántartásokból kiderül, hogy a készpénzben kifizetett összeg arról az offshore számláról került levételre, ami Hamad bin Mohammed Al Sharqi sejkhez, az Egyesült Arab Emírségek Fujairah emirátusának szuverén uralkodójához tartozik.

Kylie Jenner korábban is a figyelem központjába került, mikor a rajongók nekiestek, hogy a szülés után megváltozott a teste vagy olyan smink nélküli fotót posztolt, amin szinte felismerhetetlen volt. Ha pedig ez nem lenne elég, pár hónappal ezelőtt az egész családjával megtrollkodott a TikTokon. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3