Követem Sztárok DeAnna Lorraine republikánus politikus nem kímélte Cardi B-t

DeAnna Lorraine republikánus politikus nem kímélte Cardi B-t

Promóció

DeAnna Lorraine republikánus politikus szerint Amerikának több olyan nemes emberre lenne szüksége, mint amilyen Melania Trump, az Egyesült Államok elnökének felesége is, és sokkal kevesebb olyanra, mint amilyen a szexiség nagyágyúja, Cardi B. 

Trumpék és a WAP

Promóció
- Advertisement -

DeAnna Lorraine egy Twitter-bejegyzésében nem volt túl barátságos a szexiség nagyágyújával, Cardi B előadóval. A republikánus politikus szerint Amerikának több olyan nemes emberre lenne szüksége, mint amilyen Melania Trump, az Egyesült Államok elnökének felesége is. És sokkal kevesebb olyanra, mint a WAP sláger nagyasszonya. 

Cardi B visszaszólt a republikánus politikusnak / Fotó: Getty Images

A Dazeddigital értesülése szerint azonban Cardi B ezt nem hagyta szó nélkül.

Nem ő volt az, aki régen árulta a WAP-jét (wet ass pussy = nedves fenék punci – a szerk.)? 

– utalva ezzel Melania Trump múltjára. Megjegyzéséhez egy fotót is csatolt, amint az Egyesült Államok elnökének felesége meztelen keblekkel bámul a kamerába. 

Az öltözködés művészete

A konzervatívok egy jelentős része bírálta Cardi B új, elsöprő slágerét, a WAP-et, amely a fekete nők szexuális kibontakozásával és a feminizmussal kapcsolatban valóban felvet pár kérdést. A párttagok szerint azonban inkább Melania Trump a nemzeti kongresszuson tartott beszédére érdemes hallgatni, mintsem a rapkirálynő úttörő soraira. 

Cardi B kívánja, hogy Trump ne győzzön az amerikai elnökválasztás során

Egészen furcsa párost hozott össze az Elle magazin egy bő negyedórás beszélgetés erejéig: a lap összehozta a rapper Cardi B-t és a demokraták elnökjelöltjét, Joe Bident. Az énekesnő nem csinált titkot abból, hogy a jelenlegi elnökből, Donald Trumpból más művészekhez hasonlóan neki is elege van, és az amerikai elnökválasztás legfontosabb céljának a jelenlegi elnök leváltását jelölte meg.

Melania Trump ugyan aktfotón volt látható Cardi B által, nemrégiben igen érdekes ruhájáról írtunk. A szett az internetes mémek valóságos céltáblájává vált. Mi több, azt is górcső alá vettük, miért látható minden nyilvános megjelenésén Ivanka Trump fehér szettekben. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3