DeAnna Lorraine republikánus politikus nem kímélte Cardi B-t

DeAnna Lorraine republikánus politikus szerint Amerikának több olyan nemes emberre lenne szüksége, mint amilyen Melania Trump, az Egyesült Államok elnökének felesége is, és sokkal kevesebb olyanra, mint amilyen a szexiség nagyágyúja, Cardi B. 

Trumpék és a WAP

DeAnna Lorraine egy Twitter-bejegyzésében nem volt túl barátságos a szexiség nagyágyújával, Cardi B előadóval. A republikánus politikus szerint Amerikának több olyan nemes emberre lenne szüksége, mint amilyen Melania Trump, az Egyesült Államok elnökének felesége is. És sokkal kevesebb olyanra, mint a WAP sláger nagyasszonya. 

Cardib
Cardi B Visszaszólt A Republikánus Politikusnak / Fotó: Getty Images

A Dazeddigital értesülése szerint azonban Cardi B ezt nem hagyta szó nélkül.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem ő volt az, aki régen árulta a WAP-jét (wet ass pussy = nedves fenék punci – a szerk.)? [/perfectpullquote]

– utalva ezzel Melania Trump múltjára. Megjegyzéséhez egy fotót is csatolt, amint az Egyesült Államok elnökének felesége meztelen keblekkel bámul a kamerába. 

Az öltözködés művészete

A konzervatívok egy jelentős része bírálta Cardi B új, elsöprő slágerét, a WAP-et, amely a fekete nők szexuális kibontakozásával és a feminizmussal kapcsolatban valóban felvet pár kérdést. A párttagok szerint azonban inkább Melania Trump a nemzeti kongresszuson tartott beszédére érdemes hallgatni, mintsem a rapkirálynő úttörő soraira. 

Cardi B kívánja, hogy Trump ne győzzön az amerikai elnökválasztás során

Egészen furcsa párost hozott össze az Elle magazin egy bő negyedórás beszélgetés erejéig: a lap összehozta a rapper Cardi B-t és a demokraták elnökjelöltjét, Joe Bident. Az énekesnő nem csinált titkot abból, hogy a jelenlegi elnökből, Donald Trumpból más művészekhez hasonlóan neki is elege van, és az amerikai elnökválasztás legfontosabb céljának a jelenlegi elnök leváltását jelölte meg.

Melania Trump ugyan aktfotón volt látható Cardi B által, nemrégiben igen érdekes ruhájáról írtunk. A szett az internetes mémek valóságos céltáblájává vált. Mi több, azt is górcső alá vettük, miért látható minden nyilvános megjelenésén Ivanka Trump fehér szettekben. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból