Hallgatom Gondolatok, amelyeket egyszerűen nem tudsz kiverni a fejedből –...

Gondolatok, amelyeket egyszerűen nem tudsz kiverni a fejedből – Új klip Carnival Youth bandától

Promóció

A lett indie-rock trió, a Carnival Youth kereken egy héttel új lemeze, a Good Luck előtt még meglepett bennünket egy vadiúj klippel. 

Promóció
- Advertisement -

Az Only the Moon Can See the Sun az álmok és a valóság között egyensúlyoz. Ez a zenekar negyedik single-je az augusztus 16-án érkező új lemezről.

Ez a dal a késlekedésről szól. Úgy hiszem, mindenkinek vannak olyan gondolatai, amelyeket egyszerűen nem tud kiverni a fejéből és megakadályozzák abban, hogy igazán boldog lehessen. Szeretnénk velük megbírkózni, de könyebb újra és újra lerázni őket és ez a folyamat örökké lehúzhat. Nehéz megtenni végre az első lépést, de ez a dal arra ösztönöz, hogy legyünk bátrak

– mondta Emils Kaupers az új dalról.

Carnival Youth / Fotó: A zenekar hivatalos Facebook-oldala

A klipet Aluksne-ben forgatták, Lettországban, a rendezői pedig Ieva Aleksejeva és Peteris Viksna voltak. “A klip összekapcsolja az álmokat és a valóságot, a dalszöveget használva referenciapontként. A dalszöveget szószerint és különféle absztrakt asszociációkon keresztül is feldolgoztuk, felhasználva a szavak mögött rejlő szimbólumokat” – mesélte Peteris Viksna.

Itt a Carnival Youth harmadik lemezének nyitánya, a Phantom Planet

A lett indie rock csapat, a Carnival Youth most jelentette meg első single-jét Phantom Planet címen nyáron érkező harmadik lemezéről. A trió, amely éppen egy évvel ezelőtt koncertezett a Dürer Kertben, azóta is kitartóan járja a világot. A Carnival Youth Love Is The Answer című új dalával vezeti fel európai turnéját, melynek Budapest is állomása.

A hamarosan érkező Good Luck CD-n és vinyl-en is elérhető lesz. A lemezt a Red Bull Studiosban vették fel Braziliában. Régi partnerük, Gatis Zakis volt a producer, a keverést pedig a Grammy-díjas Nicolas Verhnes végezte. Ő korábban többek mellett a The War on Drugs, az Animal Collective, a Deerhunter vagy a Dirty Projectors felvételein dolgozott.

Carnival Youth – “Only The Moon Can See The Sun” [Official Music Video]

Carnival Youth’s “Only The Moon Can See The Sun” from their upcoming album “Good Luck” out 16th of August 2019. Directed by Ieva Aleksa & Pēteris Vīksna DOP & Editing: Pēteris Vīksna Production Manager: Martins Roze 1st Assistant Director: Sandija Vītola Art Director: Ieva Aleksa Still Photographer: Filips Šmits Cast: Carnival Youth, Eva Bērziņa, Kristiāna Bērziņa, Madara Komarovska, Andrejs Rastorgujevs, Martins Roze, Filips Šmits, Helēna Vīksna, Jūlijs Melngailis, Kristiāns Kosītis.

A masterért Greg Calbi felelt, aki a New York-i stúdiójában többek között az Interpol és az Arcade Fire anyagaiért is felelt.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3