Követem Sztárok Caroline Flack, a brit Love Island műsorvezetője öngyilkos lett...

Caroline Flack, a brit Love Island műsorvezetője öngyilkos lett a barátai szerint

Promóció

Caroline Flack, a Love Island 40 éves műsorvezetője barátnői és barátja állítása szerint említette korábban, hogy öngyilkos akar lenni.

Nem akart mentőket és kórházat

Promóció
- Advertisement -

Caroline Flack régi barátnői azt vallották a nő halála miatt folytatott nyomozás során, hogy a Love Island 40 éves korában elhunyt műsorvezetője, halála előtti napon túl sok gyógyszert vett be, és nem engedte, hogy a mentők kórházba vigyék.

Caroline Flack / Fotó: Ian West/PA

Louise Teasdale és Mollie Grosberg azt állították továbbá, hogy amikor londoni lakásában rátaláltak, Flack alig volt magánál, körülötte szétszóródott gyógyszereket láttak a kanapén. Amikor a mentők kiérkeztek, Flack tagadta, hogy öngyilkos akart lenni.

A Love Island Niáját kutyasétáltatás, az utcán közben verték meg

Nia, a Love Island sztárja néhány napja kutyasétáltatás közben támadták meg. A lány az Instagram-oldalára képeket is tett fel az incidens után. Mint írta a bejegyzéshez, azt tapasztalja, kutyás nőknél szeretik inzultálni a férfiak a kutyát. Ezt történt most is. Megjegyezte, ilyen esetekben inkább a kedvencét nyugtatja, minthogy a férfit fegyelmezze.

„Megkérdeztük Caroline-t, hogy akart-e ártani magának. Azt válaszolta: csak aludni szeretett volna, hogy megszabaduljon a rá nehezedő stressztől” – hangzott el az egyik helyszínre kiérkezett mentős vallomásában, aki szerint a műsorvezető enyhén fásultnak tűnt, de lábra tudott állni.

Ezután a két barátnő Flack mellett maradt éjszakára, de reggel elmentek, mert a nő megharagudott rájuk, amiért kihívták a mentőket. Másnap, február 15-én Flacket holtan találták. A Love Island műsorvezetője ellen eljárás volt folyamatban, amiért állítólag rátámadott barátjára, Lewis Burton volt teniszezőre és modellre 2019 decemberében. Előző nap érkezett a hír, hogy a Királyi Ügyészség (CPS) folytatta a vizsgálatot.

No Molly-Maes were hurt in the making of this video. A glass of wine however, was 🍷👀 Prepare to have a right laugh with Love Island: All the LOLs, tonight at 9pm on @itv2 and ITV Hub 👏 #LoveIsland

No Description

Christine Flack, a műsorvezető édesanyja azt állította, hogy lánya ellen kirakatper folyt, és már hetek óta üldözte a sajtó. Véleménye szerint a hatóságok, konkrétan a CPS miatt került ilyen állapotba.

Az Ügyészség képviselője, Lisa Ramsarran kijelentette, hogy nem megvádolni akarták Flacket, hanem figyelmeztetni, mert a rendőrség szerint nem tett teljes körű beismerő vallomást.

Tavaly decemberben Burton azzal hívta fel a rendőrséget, hogy Flack meg akarta őt ölni, mert miközben aludt, egy lámpával fejbevágta. A nőt önbántalmazás miatt beszállították a pszichiátriára, de ott rendőrségi kihallgatásra alkalmas állapotban találták. Flack akkor elismerte a rendőrségen, hogy a „telefonjával meglegyintette” Burton fejét, miután a férfi hűségét megkérdőjelező üzeneteket talált. Akkor tettlegességgel megvádolták Flacket, de az nem derült ki, milyen tárgy okozta a férfi fején a vérző sebet.

A család a médiát okolja

Flack családja és barátnői szerint a televíziós sztár halála előtti hetekben összeomlott, írja a The Guardian. Teasdale a halottkém kérdésére, miszerint öngyilkos akart-e lenni, igennel válaszolt. Flack édesanyja szerint a büntetőeljárásban hozott lánya elleni bizonyíték nem volt egyértelmű, és a médiafigyelem miatt el kellett költöznie az otthonából.

Caroline Flack’s mum says she was ‘hounded’ and ‘let down’ by officials | ITV News

The inquest into the death of Caroline Flack, has heard the TV star felt her life was “falling apart” in the months before she took her own life. The Love Is…

„Megkérték, hogy ne a saját verzióját mondja. Ebben a történetben az egyetlen vesztes Caroline. Elvesztette a munkáját, amit olyan lelkesen végzett” – tette hozzá. Flack testvére, Jody is megerősítette, hogy hamis vádak miatt (Flacket bántalmazónak nevezték az újságok) ment tönkre a karrierje.

„Caroline nagyon levertnek tűnt a halála előtt, mint aki feladta a küzdelmet. Nagyon szorongott, négyszer kellett hozzá mentőt hívni korábban” – mondta a hatóságoknak Jody.

Alexandra Cane életmódtanácsokba kezd, aki 13 kg-t dobott le 3 hónap alatt

Alexandra Cane életmódtanácsokba kezd, aki 13 kg-t dobott le 3 hónap alatt Alexandra Cane három hónap alatt közel 13 kg-t adott le, és most bárki alaposan szemügyre veheti az eredményt. A sztár egy falatnyi rózsaszín bikiniben lazított fitneszvideója forgatási szünetében, Spanyolországban, a szálloda medencéje körül. A cikk folytatódik a következő oldalon!

Tamsin Lewis pszichiátert és életmódtanácsadót még Flack személyi asszisztense kereste meg decemberben azzal, hogy a televíziós szakmai válságot élt át és nem tudott aludni. Ő mérhetetlenül elkeseredett állapotban találta a műsorvezetőt, aki akkor bekötött ujját „alkohollal tetézett szerelmi bánattal” indokolta a szakembernek. Lewis szerint Flack elmondta neki, hogy folyton úgy érzi, rátör a pánik, ami a közelgő végzet egyik jele. Azt bevallotta, hogy sokat iszik, nem tud elaludni, de nem említette öngyilkossági szándékát.

It’s already been a month I love and miss you so much, I never thought that one day I will never be able to see or speak to you again 💔 I wake up and think you’re going to be laying next to me or you’re going to call me in a minute. It just doesn’t seem real. I wish I could give you a kiss and a cuddle and say everything is going to be ok. I am so grateful I met you I just want to make you proud. X

No Description

Burton teljesen elkeseredettnek írta le Flacket, aki néha beszélt az öngyilkosságról.

A média folyton szidta, egész nap a nyomában voltak. Leginkább a rendőrségi ügy miatt aggódott, ami miatt kirúgták a Love Islandből, és velem sem találkozhatott

– mondta vallomásában a férfi, aki hozzátette, hogy kérte a CPS-nél, hogy ejtsék az ügyet.

Idén júliusban, szintén nagyon fiatalon hunyt el egy másik, ismert médiaszemélyiség: a Discovery és Netflix műsorvezetője, Grant Imahara.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3