Kedvenc daluk eléneklésével emlékezett meg Carrie Fisher-ről a lánya

A Star Wars Leia hercegnőjét alakító Carrie Fisher két évvel ezelőtt hunyt el. Lánya megható dallal emlékezett meg róla.

Billie Lourd az Instagram-ot használta, hogy tisztelegjen édesanyja Carrie Fisher emléke előtt a halálának 2 évfordulójából. A színésznő lánya Billie Lourd egy Jackson Browne számot a These days-t saját maga előadásában posztolta az Instagram oldalán.

Carrie Fisher és lánya Billie Lourd / Getty

A színésznő karácsony másnapjának estéjén posztolta a videót a Jackson Browne-dalt, zongorakísérettel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez a második éve, hogy anyu meghalt, és még mindig nem tudom, hogy mit helyes tenni egy halotti évfordulón. (Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül sokan éreznek így szeretteik kapcsán.) Ezért úgy döntöttem, valami olyasmit csinálok, amit mindketten szerettünk együtt csinálni: énekelni[/perfectpullquote]

– írta a videó leírásában.

Lourd elmagyarázta, hogy a videón látható zongorát Fisher még az ő nagyapjától kapta. Ez volt az egyik kedvenc dala az egykor Leia hercegnőt játszó Carrie Fisher-nek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Fogd az összetört szívedet és használd fel a művészethez, bármit is jelent számodra[/perfectpullquote]

– mondta a lányának Carrie Fisher.

http://instagram.com/p/Br4RgjPlHiu

Ezért is döntött, úgy a lány, hogy egy dal segítségével emlékszik vissza édesanyjára. Carrie Fisher 2016 december 27-én távozott 60 éves korában, egy nappal később szintén színésznő édesanyja Debbie Reynolds is követte őt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból