Castle Rock: Rendesen megpakolták démonokkal a készülő Stephen King-sorozatot

Contextus

Contextus

Elég könyvet írt már ahhoz Stephen King, hogy egy életre megnyomorítson mindenkit, aki gyerekkorában kezdte el fogyasztani a műveit. A Ragyogás vagy az It után már nem is kell ezt taglalnom. Itt a következő, a Castle Rock.

Egy New England-i városban járunk, ahol a kutyákat megszállja az ördög (nem tudok elvonatkoztatni Mr. Pickles-től) és démonok vezette antikvitások szegélyezik a várost. Mondjuk a Hulu azt nyilátkozta, hogy nem lesz teljesen Stephen King-szerű sorozat, inkább főbb stílusjegyeiben fogják idézni az írót, minden évadban teljesen új történeteket követhetünk majd végig, amikben gyakran láthatunk vissza King könyvekből ismerős karaktereket, helyszíneket, eseményeket. A JJ Abrahams rendezte sorozat eddig olyan főszereplőkkel dolgozik együtt, mint Sissy Spacek és Bill Skarsgård (kösz, Pennywise, hogy nem tudok nyugodtan elsétálni egy csatorna előtt sem).

Még nincs hivatalos dátum, valamikor 2018-ban fog debütálni a sorozat. Addig is, itt a trailer:

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Kezdőlap > Uncategorized > Castle Rock: Rendesen megpakolták démonokkal a készülő Stephen King-sorozatot
Akták

Add meg itt a címsor szövegét

contextus teszt bejegyzés

Clark Middleton közkedvelt sorozatokban és filmekben játszott, gyerekkora óta krónikus betegségben szenvedett. Hősiesen viselte betegségét

prob2

proba proba proba proba proba proba proba

prob1

proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba

Még 8 cikk van az aktában
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

Megfélemlítés az interneten

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra.

Na most mi lesz?

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból