Elég könyvet írt már ahhoz Stephen King, hogy egy életre megnyomorítson mindenkit, aki gyerekkorában kezdte el fogyasztani a műveit. A Ragyogás vagy az It után már nem is kell ezt taglalnom. Itt a következő, a Castle Rock.

Egy New England-i városban járunk, ahol a kutyákat megszállja az ördög (nem tudok elvonatkoztatni Mr. Pickles-től) és démonok vezette antikvitások szegélyezik a várost. Mondjuk a Hulu azt nyilátkozta, hogy nem lesz teljesen Stephen King-szerű sorozat, inkább főbb stílusjegyeiben fogják idézni az írót, minden évadban teljesen új történeteket követhetünk majd végig, amikben gyakran láthatunk vissza King könyvekből ismerős karaktereket, helyszíneket, eseményeket. A JJ Abrahams rendezte sorozat eddig olyan főszereplőkkel dolgozik együtt, mint Sissy Spacek és Bill Skarsgård (kösz, Pennywise, hogy nem tudok nyugodtan elsétálni egy csatorna előtt sem).

Még nincs hivatalos dátum, valamikor 2018-ban fog debütálni a sorozat. Addig is, itt a trailer:

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet