Nézem Film Súlyos állapotban került kórházba a világsztár

Súlyos állapotban került kórházba a világsztár

Promóció

Catherine Deneuve súlyos állapotban került kórházba. Sajtóinformációk szerint stroke-ot kapott.

Promóció
- Advertisement -

Catherine Deneuve, aki Az utolsó metró filmért (1981) megkapta a César-díj a legjobb színésznőnek elismerést, stroke-ot kapott. Ezt követően vitték be egy meg nem nevezett párizsi kórházba, írja a Variety.

Catherine Deneuve színésznő / Fotó: LP / Frédéric Dugit

A hírt megerősítette Deneuve családja is az AFP-nek, ám, mint mondták, “enyhe” iszkémiás (vértelen) stroke-ja volt, amely az összes stroke-ok mintegy 87 százalékát teszi ki.

Catherine Deneuve kórházba kerüléséről a francia Le Parisien adott hírt először, a lap akkor még úgy tudta, súlyosabb az állapota. A Variety kérdésére a színésznő ügynöke is megszólalt.

Szerencsére nincsen semmilyen mozgási zavara, csak néhány nap pihenésre van szüksége

– idézi az MTI az ügynök francia lapnak adott későbbi válaszát. Egyéb részleteket nem közöltek a színésznő állapotáról. A Le Parisien információi szerint Deneuve szerdára virradóra lett rosszul.

Láthatás: César-díj járt a családon belüli erőszakot ábrázoló francia filmért

A film 39 éves rendezője érdemelte ki a legjobb forgatókönyvért, a vágója, Yorgos Lamprinos a legjobb vágói munkáért járó szobrot. A főszerepet alakító Léa Drucker pedig a legjobb női alakításért járó Césart vehette át. Láthatás – Bemutató dátuma: 2018. március 15. Xavier Legrand rendezői debütálásával azonnal az európai filmművészet élvonalába került.

A nap szépe, a Cherbourgi esernyők, az Indokína és az Iszonyat színésznője egyébként a mai napig aktív: nemrég a velencei filmfesztivál díszvendége volt Az igazság című filmjével, amelyben mások mellett Juliette Binoche és Ethan Hawke is játszik. Jelenleg pedig Emmanuelle Bercot francia rendező De son vivant című filmjét forgatta Párizs közelében.

Tálalási tippek a #metoo-hoz – Mert nem mindegy: iszogató pár vagy két részeg állat

2017 őszén hatalmas botrányt kavart egy Harvey Weinsteinről szóló cikk, amit a New York Times közölt. Mint kiderült, a Good Will Hunting, a Ponyvaregény és többek között a Szerelmes Shakespeare producere éveken át szexuálisan zaklatott színésznőket, majd különböző módokon el is hallgattatta vagy megfenyegette őket.

Deneuve tavaly nagy vihart kavart, amikor a #MeToo-botrány kapcsán kijelentette, hogy a nők a zaklatási ügyek tekintetében átestek a ló túlsó oldalára. Úgy gondolta, inkább meg kellene hagyni a férfiaknak az ostromlás szabadságát. Kijelentései azonnal kiverték a biztosítékot a feministáknál, akik ezután a nemi erőszak és a pedofília védelmezőjeként hivatkoztak rá is.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3