A Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának versenyzői elárulták, mitől félnek leginkább.

Celeb vagyok, ments ki innen!  versenyzői számítanak rá, hogy a legnagyobb félelmeik fognak valóra válni a műsorban, de ennek ellenére bizakodva vágnak neki a kihívásnak, írjaBlikk.

Lengyel Ferenc attól is tart, hogy a nap 24 órájában kamerák fogják figyelni, de a dzsungel, a körülmények, az időjárás, a rovarok, a vadállatok is okoznak neki aggodalmakat. Emellett tart az egészségi problémáktól, mivel elmondása szerint nagyon érzékeny.

Gyerekkorom óta mindenféle bőrbajaim vannak, ekcémás vagyok, és hozzászoktam a kis kencéimhez. Ez lehet, hogy egy picit hiányozni fog

– árulta el Janicsák Veca, aki leginkább a bohócoktól retteg, amikkel valószínűleg nem lesz sok dolga a kolumbiai dzsungelben.

A versenyzők többsége a pókoktól, rovaroktól és a kígyóktól fél, ami komoly kihívást fog jelenteni nekik. Frohner Fecó fodrász, a színésznő Tallós Rita, Schumacher Vanda és Nyári Dia, a színész Varga Ádám, az influenszer Merci, a modell Jázmin Viktória és a rapper Curtis is a rovarok és a kétéltűek miatt aggódik. Utóbbi kettő tudatosan próbált készülni félelmeik leküzdésére.

Ingyen pincetakarításokat vállaltam, hogy hozzászokjak a pókokhoz

– vallotta be Curtis. Jázmin Viktória egy baráti házaspár hüllőivel próbált megbarátkozni, mielőtt elkezdődött volna az utazás.

Vannak, akiknek azonban egészen más félelmei vannak, Molnár Nini divattervező például nagyon fázós, így inkább attól tart, hogy nehezen fogja viselni a hideg éjszakákat. 

Nagyon családcentrikusak vagyunk, két napnál többet még nem töltöttem a családom nélkül, nem tudom, ezt hogyan fogom viselni

– vallotta be Múcska Gergő, a Házasodna a gazda szereplője.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet